Denizlin hiihtokeskus juoksee ennätysmäärälle kävijöiden määrällä

denizlin hiihtokeskus kirjaa kävijöiden määrän
denizlin hiihtokeskus kirjaa kävijöiden määrän

Denizlin hiihtokeskus, joka on yksi talviurheilun suosituimmista paikoista, juoksee ennätykseen kävijämäärällä. Lähes 50.000 XNUMX ihmistä vieraili keskuksessa uudella kaudella, pormestari Osman Zolanista ja hänen vaimonsa Berrin Zolanista tuli kumppaneita nauttimaan kansalaisten voitoista.

Denizlin hiihtokeskus, joka on yksi Denizlin pääkaupunkiseudun kunnan toteuttamista tärkeimmistä hankkeista, juoksee ennätykseen kävijämäärällä. Äskettäin yksi edullisimmista paikoista talviurheiluun Turkissa ja 4 olivat noin 50 tuhatta kävijää isännöi valitsemalla Denizli Ski jopa uusi kausi nyt. Turkin on edelleen isäntä kansalaisia, jotka haluavat tavata moniin kaupungin, josta ammattilaisten ja harrastajien laskettelijoille ja lumilautailijoille 7-70 tilat mahtuu niitä, jotka haluavat tehdä lunta. Denizlin pääkaupunkiseudun pormestari Osman Zolan ja hänen vaimonsa Berrin Zolan vierailivat myös hiihtokeskuksessa.

Heillä oli hauskaa lasten kanssa

Kaupunginjohtaja Osman Zolan ja hänen vaimonsa Berrin Zolan, jotka ovat kumppaneita nauttimaan kansalaisten voitoista, saivat täällä tervehdysohjelmia. Kansalaiset ilmoittivat olevansa erittäin tyytyväisiä Denizlin hiihtokeskukseen ja kiittivat kaupunginjohtajaa Zolania, joka toi lomakohteen kaupunkiin. Pormestari Osman Zolan keskusteli jonkin aikaa kansalaisten kanssa kelkka-alueella liukuvien lasten kelkujen työntämisestä oli värikkäiden kuvien kohtaus. Vierailun aikana kansalaisten kanssa otettu paljon matkamuistovalokuva Zolan-pari toimi myöhemmin M3-huippukokouksen puheenjohtajana. Pormestari Zolan tapasi myös alaikäisiä, jotka järjestivät ilmaisia ​​hiihtokursseja Denizlin pääkaupungin kunnassa ja toivottivat heille menestystä.

denizlin hiihtokeskus kirjaa kävijöiden määrän
denizlin hiihtokeskus kirjaa kävijöiden määrän

”Merellämme on sananvaltaa talvimatkailuun

Pormestari Osman Zolan totesi olevansa erittäin tyytyväinen voimakkaaseen kiinnostukseen Denizlin hiihtokeskukseen ja että laitos on mennyt pitkälle lyhyessä ajassa ja että ne ovat yksi suosituimmista paikoista talviurheiluun viime aikoina. Korostaen, että Denizlin hiihtokeskuksen kristallilumen laatu on monissa tiloissa maailmassa, pormestari Zolan sanoi: ”Meidän 13 km pitkillä hiihtoreiteillämme, jotka palvelevat kaikkia amatööri- ja ammattihiihtäjiä, mekaanisilla laitteillamme, jotka voivat kuljettaa 2.500 ihmistä tunnissa, sosiaaliset rakenteemme, jotka täyttävät kaikki vierailijoidemme päivittäiset tarpeet, eivät ole vain Denizli. palvelemme kansalaisiamme yhdeltä puolelta. Meillä on erittäin mukava laitos, jossa on ilma, kiitotiet ja kaikki tilat. Kiinnostus Egeanmeren suurimpaan hiihtokeskukseen kasvaa päivä päivältä. Merellämme on sananvaltaa talvimatkailuun. ”

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar