Cundan silta on nyt kaunis

Näkymä Cundan siltaan on nyt kauniimpi
Näkymä Cundan siltaan on nyt kauniimpi

Pääkaupunkiseudun Balıkesirin kunta korvaa sivuseinät seinillä takorautakaiteella, joka estää näkymää Cunda-siltaan kansalaisten pyynnöstä.


Ajoneuvoliikenteelle vuonna 2017 avatun Cunda-sillan kautta kulkevien kansalaisten vaatimukset ”Haluamme nähdä näkymän” ottivat käyttöön Balıkesirin kaupunginjohtaja Yücel Yılmazin. Kansalaisten pyynnöstä kunta korvaa näkymän estävät sivuseinät takorautakaiteilla. Cunda-sillan sivuilla olevasta teräsbetonikilvestä tehdyt kivipäällysteet poistetaan varovasti ja betoninpeitteiden leikkaustoimenpiteet suoritetaan.

Se sopii AYVALIKille

Lisäksi havaittiin, että ajoneuvot, joita käytettiin meren täyttämiseen Ayvalıkin keskustassa ja Lale Islandin kautta merelle tehdyllä täyteaineella, tehtiin kuitenkin määrityksissä virtaus keskeytyksenä Edremitin lahden ja Ayvalıkin sisämeren välillä ja lahti oli saastunut virtauksen vuoksi. Yıldızin teknillisen yliopiston kanssa toteutetun hankkeen puitteissa sisämeren ja Persianlahden välinen virtaus aloitettiin uudelleen. Tällä tavalla Ayvalıkille annettiin kuljetusmahdollisuus, joka sopii sekä alueelle että merelle entisen luonnollisuuden palauttamiseksi.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar