Çiğlin kunta ei unohtanut opiskelijoita kylmällä säällä

ciglin kunta ei unohtanut yliopisto-opiskelijoita kylmällä säällä
ciglin kunta ei unohtanut yliopisto-opiskelijoita kylmällä säällä

Cigli-pormestari Utku Gumrukcu, Izmir Katip Celebi -yliopisto loppukokeiden aikana tukemaan opiskelijoita vastaamaan tilatun kuuman keiton kuljetus- ja jakelutarpeeseen.

Çiğlin pormestari Utku Gumrukcu aloitti tutkimuksen varmistaakseen, että Izmir Katip Celebi -yliopiston opiskelijat eivät kävelleet kilometrin päässä Izkent Egekentin poistumisesta kampukselle viimeisten kokeiden aikana. Presidentti myös jakoi kuumien keittojen jakelua yliopistossa finaalien aikana opiskelijoiden sisätilojen lämmittämiseksi kylmällä säällä. Muistuttaa, että he tekevät monesta aiheesta yhteistyötä İzmir Katip Çelebi -yliopiston kanssa, joka on yksi İzmirin tärkeimmistä yliopistoista, ja allekirjoittanut useita pöytäkirjoja yhdessä. Tohtori Meillä on erittäin hyvä viestintä Saffet Kösen, yliopiston hallinnon ja opiskelijoiden kanssa. Viittaamme aina yliopistojemme akateemisiin suosituksiin tekemisissämme ja haluamissamme. Lisäksi yritämme kuntana vastata yliopistojemme ja opiskelijoiden tarpeisiin viranomaisen ja keinojemme puitteissa. Tällä hetkellä suurin ongelma on Izban Egekent Stationin ja kampuksen välinen etäisyys. Teemme tiivistä yhteistyötä Izmir Metropolitan Municipalin kanssa aseman ongelman ratkaisemiseksi. Mutta toistaiseksi viimeisten kokeiden aikana sijoitimme kehälentoja Izat Egekent Duragi Balatcik -ympäristön poistumisalueen ja kampuksen välille, jotta ei tule kylmää. Kuljetamme oppilaitamme kaksi tuntia aamulla ja kaksi tuntia iltapäivällä ”.

Presidentti Gümrükçü: ”Kuuma keitto herätti huomion”

Presidentti Tulli muistutti, että he aloittivat kuumien keittojen tarjoamisen opiskelijoiden jäähdyttämiseksi sääolojen jäähdytyksellä. Hän jatkoi sanojaan seuraavasti: sabah. Tällä kylmällä säällä opiskelijamme lämmittivät aamulla ja varmistavat, etteivät he unohda tehdä aamiaista kokeen aikana, sanoimme, että teemme kuumaa keittoa finaalien aikana. Rehtorimme antoi meidän levittää kampuksella. Hänellä on todella herkkä ja välittävä lähestymistapa, ja kiitän häntä. Tänään aamulla pääsin Egekentin pysäkillä İzbanin kanssa ja nousin opiskelijoille. Puhuimme tarpeistasi. Halusin tarjota heille keittoa. Yliopiston pääsihteeri Nurettin Memur ja Assoc. Yasin Bulduklu toivotti meidät tervetulleeksi. Tarjoimme keittoa opiskelijoillemme yhdessä. ”

Kiitos opiskelijoille

İzmir Katip Çelebi -yliopiston opiskelijat ilmaisivat tyytyväisyytensä rengaspalveluun ja kuumaan keittopalveluun. Opiskelijat sanoivat, nedeniyle Finaaliemme takia opimme aamusta asti. Näinä päivinä, kun sää muuttui erittäin kylmäksi, kävelimme kilometrin Izban-pysäkin jälkeen. Olimme erittäin iloisia kuullessamme, että palvelu otettiin käyttöön viime viikolta. Tämän lisäksi lämmitettiin lämmin keitto. Kiitämme todella Utun kaupunginjohtajaa ”.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar