Bursa GUHEM laskee päivät 23. huhtikuuta

Bursa laskee huhtikuun päiviä
Bursa laskee huhtikuun päiviä

Bursan metropolialueen kunnan, Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin ja TÜBİTAKin yhteistyössä työt jatkuvat kuumeella Gökmenin avaruus- ja ilmailukoulutuskeskuksessa (GUHEM), jonka on tarkoitus avata 23. huhtikuuta. Keskustatyötä tutkiessaan pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş sanoi, että GUHEM on yksi Bursan arvostetuimmista projekteista.


Gökmenin avaruus- ja ilmailukoulutuskeskus, joka on rakennettu yhteistyössä Bursan metropolialueen kunnan, Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin ja TÜBİTAKin kanssa, Bursan tiede- ja teknologiakeskuksen vierestä, josta on tullut Bursan teknologiatukikohta 150 tuhannen kävijän kanssa vuodessa, vie Bursan huipulle avaruuden ja ilmailun alalla. . GUHEM, joka sisältää 13 interaktiivista koulutustilaa, ilmailuharjoittelukeskuksen (simulaattorit), avaruusharjoittelukeskuksen ja pystysuoran tuulitunnelin, on monumentaalinen teos, joka lisää arvoa kaupungille sen zepeliinimuotoisella arkkitehtuurilla.

Kuumeinen työ

Tutkiessaan Gökmenin avaruus- ja ilmailukoulutuskeskuksessa meneillään olevia töitä pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş kertoi, että GUHEM on yksi Bursan arvostetuimmista hankkeista. Presidentti Aktaş totesi, että jos takaiskua ei tapahdu, 23. huhtikuuta pidettävää kansallista itsemääräämisoikeutta ja lastenpäivää, joka on Science Expon päättymispäivä, sanottiin: "Tämä on jälkeläisten tulevaisuus, koska nuoriamme kasvatetaan paljon paremmin, etenkin avaruusteknologian ja korkean teknologian avulla. Se on erittäin mukava paikka, jossa he tutustuvat ja erityisesti erityistä ilmailun koulutusta. On todella kuumeista työtä. Yhtäältä ympäristöjä yritetään valmistella, toisaalta kokeelliset asetukset sijoitetaan. Ilmailuhistoria esitetään tässä visuaalisesti. Ympäristöjä, joissa lapset voivat saada koulutusta, kuitenkin valmistellaan. Uskon ja toivon, että Bursasta tulee yksi tärkeimmistä kaupungeista, joka toivottavasti kouluttaa lentäjiä ja johtaa lentäjien koulutusta. ”

Turkki avaruusjärjestö

Pääministeri Recep perustettu teema Tayyip Erdoganin allekirjoittama julkaistaan ​​13 joulukuu 2018 päätös hallituksen ja Turkin 20-vuotisen unelma että Turkki avaruusjärjestön rengas johtaja julki tärkeä rooli guhem johdannossa piste Aktas, "Meidän Bursa, koska se on muotoiltu ilmalaiva kanssa Arkkitehtuuri Uskon, että se tuo erilaista arvoa. Tiedeteknologiakeskuksen, GUHEMin, messukentän ja uuden oikeustalon kaltaisten rakenteiden ansiosta alue on muuttunut erityiseksi paikkoksi. Haluan ilmaista olevani erittäin innoissamme tästä hankkeesta, johon myös presidentti kiinnittää erityistä huomiota, ja odotan 23. huhtikuuta 2020 innolla ".Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar