BTSO 2020: n ensimmäinen kokous pidettiin

btson ensimmäinen kokouskokous pidettiin
btson ensimmäinen kokouskokous pidettiin

Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin ensimmäinen kokouskokous pidettiin vuonna 2020. BTSO: n puheenjohtaja İbrahim Burkay totesi, että TEKNOSAB, joka on uuden teollisen vallankumouksen symboli, on edennyt nopeasti 4 vuodessa, ja sanoi: "Aloitamme tehdasrakentamisen vuonna 20 TEKNOSABissa, joka on ensimmäinen järjestäytynyt teollisuusvyöhyke, joka on perustettu Bursalle viimeisen 2020 vuoden aikana."


BTSO: n tammikuun edustajakokous pidettiin kamaripalvelurakennuksessa. Pormestari Burkay, joka kertoi järjestävänsä avustuskampanjoita Malatyan ja Elazigin maanjäristyksestä Bursan yritysmaailmana, kiitti kampanjaa tukevia yrityksiä heidän herkkyydestään.

"SUURIMMINEN TUOTEMME ON VAHVUUTUU ULKOMAAN KAUPPAAN"

Presidentti Burkay totesi, että vuosi, jolloin protektionismipolitiikka kasvoi nopeasti maailmanlaajuisesti, sanoi, että Bursa säilyttää taloudellisen suorituskykynsä kaikista vaikeuksista huolimatta.

Presidentti Burkay ilmaisi, että Bursan suurin etu on ulkomaankaupan voima, sanoi: ”Bursa tarjoaa 44% talouden voimastaan ​​ulkomaankaupasta. Bursa, joka toteutti viime vuonna 15.8 miljardia dollaria vientiä, on kaupunki, jonka ulkomaankaupan ylijäämä on 7 miljardia dollaria. Kaupunkimme on onnistunut lisäämään vientiään, vaikkakin 1–2 pistettä, ajanjaksona, jolloin ulkomaankauppa maailmassa on kaventunut. Globaali messuvirastomme, UR-GE ja ostovaltuuskuntien organisaatiot, joita hoitamme kamarimme, myötävaikuttavat myös merkittävästi yhtiöidemme ulkomaankauppaan. "

”AINO OSB TEKNOSAB VIIMEISISSÄ 20 VUOSSA”

Presidentti Burkay totesi, että uuden teollisen vallankumouksen symboli TEKNOSAB kohdistaa 25 miljardin dollarin investointeihin, 150 tuhanteen työpaikkaan ja 40 miljardiin dollariin vientiin, ja presidentti Burkay korosti, että TEKNOSABissa tehdyt työt ovat edenneet nopeasti neljä vuotta. Ibrahim Burkay kertoi: ”TEKNOSAB sai oikeushenkilöllisyyden vuonna 4. Määrärahat tehtiin vuonna 2016 ja sen infrastruktuuri valmistui 2017–2019 prosentilla vuoden 60 loppuun mennessä. Toivottavasti tavoitteemme on aloittaa tehdasrakentaminen vuonna 65. TEKNOSAB on ensimmäinen järjestäytynyt teollisuusalue, joka on perustettu Bursalle viimeisen 2020 vuoden aikana. Tämä projekti myötävaikuttaa merkittävästi kaupungin edistyneen tekniikan tuotantoon. "

"TURKKI autoteollisuus TRANSFORMAATIO tahdon nopeutetun"

Turkin presidentti Burkay osoittava auto puheen edistää muutosta autoteollisuuden yritykset tuotetaan edelleen Bursa, hän sanoi: "Bursa, on vahva tausta autojen ja teollisuuden. Tämä kokemus teki Bursasta kotimaisen ja kansallisen autoprojektin keskuksen. Otamme toimenpiteitä toteuttaaksemme teollisuusinfrastruktuurin, joka on alttiimpi sekä itsenäiselle että robottiteknologialle, etenkin Bursassa, jossa toimivat huippuosaamiskeskukset BUTEKOMin katon alla. Kotimaan ja kansalliset autot tuovat lisäarvoa kaupunkiin. Panini Tämän hankkeen onnistuminen, mutta myös yhtiömme Bursa, joka on tehokkain muuntimen teollisuus on merkitystä siirryttäessä uusiin teknologioihin autoteollisuudessa. Monet yrityksistämme ovat aloittaneet keskustelut laitoksen uusista teknologiatuotteista, jotka nyt alkavat tuottaa Gemlikissä. Uskon, että tämä askel on erittäin tärkeä sekä Bursan että teollisuuden tulevaisuudelle. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar