BTS pyytää linja-autoja Diyarbakırin ja Batmanin välillä

btsden pyyntö raybustolle diyarbakir batmanin välillä
btsden pyyntö raybustolle diyarbakir batmanin välillä

BTS: n Diyarbakir-seurakunnan presidentti Nusret Basmaci, Diyarbakir-Batman - nopeaa ja turvallista matkustajaliikennettä varten - pyysi kulkemaan rautatiet.

yleismaailmallinenToygar Kayan uutisten mukaan; ”Yhdistyneen liikenteen työntekijöiden liiton (BTS) Diyarbakırin sivukonttorin presidentti Nusret Basmacı pyysi, että Diyarbakırin ja Batmanin välisiä rautateitä käytettäisiin monilla alueilla nopeaa ja turvallista henkilöliikennettä varten.

Monia alueita on realisoitu

Kuvailessaan kiskojen käyttöä Basmacı sanoi: ”Kiskot ovat neljän vaunun joukkoja, joita kutsumme demo- tai Anatolian sarjoiksi. Se on matkustajajuna, jonka kapasiteetti on kaksisataa matkustajaa autoa kohti, eli lähes tuhat matkustajaa kerrallaan. Sitä käytetään tällä hetkellä suurimmassa osassa rautatieverkkoa. Varsinkin Izmirin alueella; Aydın, Denizli, Söke-linja, Eskişehir-Kütahya -linja ja tulivat lopulta Malatya-Elazığin väliin ”, hän sanoi.

Erittäin tarkoitus kysynnästä

Basmacı totesi, että Raybusia käytetään paikoissa, joissa on suuri matkustajakapasiteetti, että sitä tulisi käyttää saman aseman omaavien Diyarbakırin ja Batmanin välillä, ja sanoi: Batman on kasvava kaupunki, jonka väkiluku on viidensadan tuhannen asukas. Meillä on kaksi aluejunetta, jotka kulkevat neljä kertaa päivässä ja liikennöivät vain kahden kaupungin välillä. Näiden junien kapasiteetti on 300 ihmistä päivässä, ja ne toimivat melkein täydellä kapasiteetilla. Samaan aikaan South Expressin päälinja toimii 5 päivää viikossa. Nämä ovat pääosin dieselmoottorivetureita. Verkkoomme on nyt tehty 1970 300 veturia laivastossa. Vuodesta 600 nämä koneet ovat palvelleet tätä laitosta. Ne ovat nyt kuluneet, paljon huoltoa. Haluamme täällä järjestäytyneinä ammattiliittoina, ihmisten vaatimusten mukaisesti, käyttää rautateitä mahdollisimman pian tällä alueella, jolla on väestötiheyttä. Tästä pyynnöstä on tullut pikemminkin välttämättömyys kuin vaatimus. Kiskomme ovat yhteensopivia näiden sarjojen kanssa. On tärkeää saapua, koska on erittäin vaikea löytää paikkaa junassa, etenkin viikonloppuisin. Nykyisten juniemme kapasiteetti on XNUMX henkilöä, mutta on aikoja, jolloin löydämme XNUMX ”.

KULJETUSAIKA MYÖNTÄÄ

Basmacı, joka antoi esimerkkejä muista linja-autoa käyttävistä kaupungeista, kertoi: ”Esimerkiksi 3.5 tunnissa maanteitse Ankaran ja Eskişehirin välillä, tämä aika lyhenee linja-autolla tuntiin 1 minuuttiin. Esimerkiksi Urfaan ei ole täältä rautatieyhteyttä. Seurauksena Urfa on iso kaupunki, jolla on kaksi miljoonaa dollaria. Eskişehir ja Ankara, jos tehdään mäkisillä teillä, ovat täällä aivan tehty ”, hän sanoi.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar