BTS Ankara YHT -onnettomuustapaus

btsden ankara onnettomuustapauksen kuvaus
btsden ankara onnettomuustapauksen kuvaus

Yhdistyneen liikenteen työntekijöiden liitto (BTS) eilen, suurin suurnopeusjunien onnettomuuden oikeudenkäynti paljasti todellisen vastuun kamppailusta totuuden sanomiseksi.

BTS: n kirjallinen lausunto on seuraava; 13. Suurnopeusjuna samalla linjalla Ankara-Konya -junan kanssa kaatui Ankara-Marsandizissa 2018. joulukuuta 3, 9 niistä 92 kuoli ja 1 haavoittui junaonnettomuudessa (13. tammikuuta 2020) Hänet nähtiin eilen Ankaran 30. raskaassa rikostuomioistuimessa.

Tuomioistuimen valmistelemassa syytteessä, joka koski useamman kuin yhden henkilön kuolemia ja loukkaantumisia enintään 15 vuoden vankeusrangaistuksessa, kolme kolmesta vastaajasta osallistui 10 vastaajan kuulemiseen.

Vastaajien ja kantelijoiden henkilöllisyyskyselyn jälkeen kuuleminen alkoi vastaajien antamista lausunnoista ja tuomioistuimesta sekä lakimiesten kysymyksiin myöhään.

Esillä olevassa asiassa TCDD: n päällikköä ja apulaispäälliköitä pyydettiin oikeudenkäynnissä ilman todellista oikeudenmukaisuutta junaorganisaation päällikköä ja onnettomuudessa henkensä menettäneitä koneistajia vastaan ​​annettuissa lausunnoissa.

Istunnon lopussa tuomioistuin päätti jatkaa junaorganisaation virkamiehen Osman Yildirimin pidättämistä ja lykkäsi istuntoa 24. tammikuuta 2020 pidemmälle ja päätti vapauttaa Sinan Yavuzin ja liikenteenohjaaja Emin Ercan Erbeyn.

Ensinnäkin on huomattava, että tätä onnettomuutta aiheuttavasta merkinantojärjestelmästä puuttuu. Toisin sanoen samanlainen onnettomuus on mahdollista milloin tahansa. Turkin valtion rautateiden pääosasto (TCDD) vahvisti, että junayhteyksien lähtökohta ja ajat muuttuivat onnettomuuden jälkeen.

Rautateillämme on toistaiseksi tapahtunut monia onnettomuuksia, sata kansalaista on kuollut ja loukkaantunut näissä onnettomuuksissa.

Olemme todellinen syy näihin onnettomuuksiin joka kerta; AKP-kaudella käytäntöjen kanssa, jotka on toteutettu vuodesta 2003 TCDD: n rakenneuudistuksen nimellä työntekijöiden henkilökohtaisten virheiden lisäksi; poliitikot ja byrokraatit ryhtyvät tieteellisiin toimiin, ei-ansioituneita työntekijöitä tulemaan töihin, riittämätöntä henkilöstöä, useampaa kuin yhtä otsikkoa yhteen nimikkeeseen ja niin edelleen.

Nämä syyt selitetään yksityiskohtaisesti ammattiyhdistyksemme aiheesta onnettomuuden jälkeen laatimassa mietinnössä ja mietinnössämme; ”On selvää, että toimielimeen kohdistuva poliittinen painostus avata keskeneräisiä linjoja poliittisen näyttelyn vuoksi on yksi tärkeimmistä syistä, miksi vanhemmat byrokraatit ovat vaiti ja ohjaavat alaistensa johtajia tuottamaan nämä omituiset käskyt sen sijaan, että estäisivät painostusta laitoksen puolesta. ”Sanottiin, mihin todellista vastuuta tulisi hakea.

Meidän mielestämme onnettomuuden todellinen vastuu on erittäin ilmeinen. Ja valitettavasti jälleen kerran näemme, että todellisia vastuullisia ihmisiä ei ole saatettu oikeuslaitoksen eteen tämän onnettomuuden jälkeen.

On tiedettävä, että yleisen omatunnon syytteitä ei voida taata täysin, ellei merkinantojärjestelmää ole valmistettu ennen kuin tuomarit päättävät avata linjan.

Kaikkien kansalaisten pitäisi tietää, että jatkamme taistelua päättäväisesti paljastaaksemme tämän onnettomuuden todelliset vastuut.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 4. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 5. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar