Balikesir Kiziksa -silta on OK

Kizilsa-silta on kunnossa
Kizilsa-silta on kunnossa

Balikesir Kiziksa -silta OK: Balikesirin pääkaupunkiseudun pormestari Yucel Yilmaz piti lupauksensa, Kocasayssa antamansa Manyas County Manyas, Gönen-Kızıksa Road Bridge -sillan rakentaminen saatiin päätökseen.

Balıkesir Metropolitan Municipality jatkaa työtään moderneilla teillä ja silloilla koko maakunnassa hidastamatta. Balıkesirin pääkaupunkiseudun kunta, joka pitää tärkeänä keskusta-alueiden liikennehankkeita, toteuttaa hankkeita, jotka helpottavat maaseudulla asuvien kansalaisten kuljetusta ja tarjoavat mukavammat ja nykyaikaisemmat kuljetuspalvelut. Tien ja siltojen rakennustyöt kaikilla alueilla, samoin kuin Metropolitan Municipality -alueen nykyisten teiden ja siltojen ylläpito ja korjaus Manyas Kocascan läänissä Manyas, Gönen-Kızıksa Road Bridge, sillan rakentaminen on saatu päätökseen.

Vuonna 1977 Balıkesirin pääkaupunkiseudun kunta tuhosi 43-vuotiaan sillan, joka oli rakennettu ihmisten ja alueen ihmisten tuella, kun sen käyttöikä oli päättynyt eikä se pysty vastaamaan tarpeisiin. Silta sijaitsee vaihtoehtoisella tiellä, joka lyhentää kuljetusaikaa Çanakkalen ja Balıkesirin välillä, ja myös tielle, joka tarjoaa pääsyn Manyasin ja Kızıksan naapurustoon; Se rakennettiin uudelleen, pituus 240 metriä ja leveys 11 metriä. Ajoneuvojen ja jalankulkijoiden nopean ja turvallisen liikenteen sujuvuuden aikaansaamiseksi laajennetun sillan molemmille puolille asennettiin 1,5 metriä leveä jalankulkijoiden jalkakäytävä. Kaiteet asennettiin sillan sivuille, mikä on nykyaikaisempaa. Pommitettu ja rakennettu uudelleen silta ja 500 metrin asfalttipäällyste tehtiin 110 metrin tielle, mukaan lukien sisään- ja uloskäynti.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar