Ordu Metropolitan rakentaa moderneja teitä

Ordu Metropolitan rakentaa moderneja teitä
Ordu Metropolitan rakentaa moderneja teitä

Ordu Metropolitan Municipality -säätiön jäljellä olevien 9 kuukauden aikana suorittamien teiden kanssa kansalaisille tarjottiin nykyaikaista kuljetusta. Kuumien asfaltti-, vakautettujen ja betoniteiden lisäksi töitä, jotka tekivät uusia tien avaus- ja laajennustöitä, suojeltiin teitä taiderakenteillaan.

HUMMALI-TYÖ 19 KOHTEESSA

Ordu Metropolitan Municipality -kunnan tiedeosaston päällikkö Dursun Ali Kırmızıtaş kertoi huhtikuusta 2019 lähtien suoritetuista töistä. Osastonpäällikkö Kızıltaş kertoi, 19 ryhmämme suoritti 112 km kuumaa asfalttia, 63,48, 1285 km vakautettua ja 32 km betonitietä 24,85 ryhmäteessä 11,75 Ordu Metropolitan kunnan piirissä. Tien avaamista tehtiin 89,00 km, tien laajennustöitä tehtiin 600 km. Toisaalta tietämme suojattiin 110 kuutiometrillä kiviseiniä, 600 metriä teräsbetoniseiniä, 4600 metriä rummut ja XNUMX neliömetriä päällystettä, jotta voimme varmistaa töidemme pitkän käyttöiän. Niin kauan kuin kausiluonteiset olosuhteet sallivat, jatkamme kuumeista toimintaa tiedeministeriönä. ”

VIHREÄT TIETEET JATKUU

Toisaalta työ jatkuu 239,79 km: n viheradan tiellä Akkuşin vuoristotieltä Kabadüzin piirin Çambaşı-tasangolle. Maaperän taiden rakenteet, päällysrakenteet ja betonitiet valmistuivat 129,32 prosentilla Samsunin maakunnan tienrajan Salman-Çaldırı Mevkiissä, josta 35 km on Ordu Metropolitan kunnan alaisuudessa ja vastuulla. Betoniteiden ja ojien rakentaminen saatetaan päätökseen 21 km: n tien 9 km: lle Perşemben tasangolla ja Korgan İncedere Mevkiissä.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar