Ankara Sivas YHT -linjan koeajoajankohta määritetty

ankara sivas yht linjatestauspäivä ilmoitettiin
ankara sivas yht linjatestauspäivä ilmoitettiin

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan, suurnopeusjuna, kertoi työstä. Ministeri Turhan, YHT: n koeajot alkavat maaliskuussa tiettyyn osaan koeajasta, hän sanoi. Ministeri Turhan kertoi, 393: Tavoitteenamme on käynnistää koeajat maaliskuussa 2020 maaliskuussa XNUMX kilometrin pituisella Ankara-Sivasin suurnopeusjunaradalla Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni-osuudella ja saada projekti päätökseen vuoden XNUMX toisella neljänneksellä, Bakan.

Ministeri Turhan totesi, että he ovat rakentaneet 200 kilometrin tuntiin sopivia suurnopeusjunia, joilla voidaan kuljettaa tavara- ja henkilöliikennettä yhdessä suurten nopeiden junayhteyksien kanssa, ja lisäsi: ”Tässä yhteydessä Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan, Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice-Mersin-Adana, Adana- Osmaniye-Gaziantep, yhteensä 626 km suurnopeusjunien linjoja ja 429 km tavanomaisen rautateiden rakennustöitä jatkuu. Siirrymme suurnopeusjunahallintaan toukokuun lopulla saattamalla päätökseen 423 km: n Konya-Karaman-osan 102-kilometrisen Konya-Karaman-Mersin-Adana -nopean junahankkeen signalointityöt, jotka mahdollistavat rahdin siirron Konyasta, Karamanista ja Kayserista Mersinin satamaan. Käynnissä olevien projektiemme lisäksi tutkimus- ja projektitutkimukset on saatu päätökseen tuhannessa 491 kilometrissä. Hankkeen valmistelutöistä jatkuu 6 tuhatta 434 kilometriä. Jatkamme siis rakentamis-, tarjouskilpailu- ja tutkimushankkeita yhteensä 13 tuhatta 21 kilometriä rautatietä. "

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar