Liitäntälaiteongelma Ankara Sivas YHT -linjassa! 60 kilometrin kisko poistettu

ankara sivas yht line ballast ongelma mittarilukema poistettu
ankara sivas yht line ballast ongelma mittarilukema poistettu

Ankaran ja Sivasin yhdistävän 406 kilometrin suurnopeusjunaradalla 60 kilometrin osuuteen asennetut kiskot poistettiin painolastissa esiintyneen ongelman vuoksi. Todettiin, että liitäntälaite, joka oli asetettu linjaa pitkin ja suunniteltiin nostamaan kuljetuksen aikana tapahtuvaa kuormaa, oli rikki, terävä ja reunainen, osoitti ikääntymismerkkiä kosketuksessa auringon kanssa. Liitäntälaite päätettiin korvata, mikä osoittautui kestämättömäksi viisi vuotta.


HaberturkOlcay Aydilekin raportin mukaan; ”TCDD: n varoituksen jälkeen urakoitsijayritys nosti kiskot 60 kilometrin päässä. Hän alkoi korvata painolastia. Sanotaan, että tämä prosessi on saatu päätökseen suuressa määrin. Lähteiden mukaan kustannukset (noin 10 miljoonaa TL) kattoi urakoitsija.

Suurimpia olevien väylähankkeiden Turkin lähemmäksi loppua Sivas-Ankara suurnopeusjuna linja. Tuhannet ihmiset työskentelevät ylitöitä kymmenissä pisteissä 406 kilometrin linjan varrella pitämään projektia tämän vuoden jälkipuoliskolla.

Kun projekti on valmis, matka-aika Sivasin ja Ankaran välillä YHT: n kanssa lyhenee 2 tuntiin. Istanbulin ja Sivasin välillä on 5 tuntia.

Liitäntälaiteongelma

Vaikka rakennustyöt jatkuvat nopeasti, todettiin, että linjan osaan sijoitetussa ”painolastissa” on ongelma. TCDD-tarkastusryhmät havaitsivat, että kenttätutkimuksissa on tekninen ongelma "ikääntymisellä" painolastissa 60 kilometrin pituisella alueella.

Joten mikä on liitäntälaite ja mikä on ongelma? Kiviä, jotka on asetettu kiskojen alle linjaa pitkin ja jotka on suunniteltu nostamaan kuljetuksen aikana tapahtuvaa kuormaa, kutsutaan ”painolasiksi”. Liitäntälaitteen taloudellinen käyttöikä on 5 vuotta. Kävi ilmi, että tälle alueelle asetettu painolasti osoittaa "ikääntymisen" merkkiä kosketuksessa auringon kanssa. Todettiin, että hän ei kestä kuormaa ja että se hajoaa pian.

Kiskot poistettu

TCDD: n johto varoitti hanketta toteuttavasta urakoitsijayrityksestä. 60 kilometrin osan kiskot on poistettu. Liitäntälaitteen vaihtoprosessi aloitettu. Sanotaan, että tämä prosessi on saatu päätökseen suuressa määrin. Lähteet kertoivat, että urakoitsija maksoi kustannukset (joiden oli ilmoitettu olevan 10 miljoonaa TL).

Kartta Ankara Sivas suurnopeusjunaaRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar