Ankara Sivas -nopean junahankkeen valmistumispäivä ilmoitettu

ankara sivas -nopeiden junien projekti on saatu päätökseen
ankara sivas -nopeiden junien projekti on saatu päätökseen

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan, "Ankara-Sivas -nopea junalinja, joka on 393 km pitkä Ankara-Sivas -nopea junalinja Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni-osassa maaliskuussa aloittaaksesi koeajon ja saadakseen hankkeen päätökseen vuoden 2020 toisella neljänneksellä", hän sanoi.

Rautatieasennustyöt jatkuvat Yerköy-Sivas-suunnassa Ankara-Sivas suurnopeusjunaprojektin (YHT) puitteissa. 87 prosenttia työstä valmistuu kiskojen asennustyössä, loput valmistuvat maaliskuussa 2020, ja sitten koeajo alkaa.

Yozgatin kuvernööri Kadir Cakir, rakennuskeskuksen rakentamisen rautatieosuus tarkistamalla hanketta, sai tietoja Mehmet Baserilta. Yozgat Divanli Yozgat Station ja käynnissä olevan sääntelijän ja DGS: n stabillazitor-toimittajien rakentaminen noin 40 kilometrin matkalla Yozgatin kuvernööri Kadir Cakir, 2020 valmistuvat maaliskuussa ja kertovat, että koeajo alkaa.

Tunnelin loppu ilmestyi Ankara-Sivaseen

Çakır totesi, että Ankara-Sivas YHT -projekti on valtava investointi, ja Y Yozgatlı on odottanut tätä investointia jo pitkään. Tunnelin pää on nyt näkyvissä. Aloitimme hitaasti ja toivottavasti tulemme nopeasti. 13,2 miljardin punnan sijoitus, kiitän kaikkia osallistuneita. Rautatiet ovat käynnissä. Rautatie asennettiin Yerköy-Yozgat-Sorguniin. Akdagmadenin piiri on maassa. 87 prosenttia työstä on valmis, ja loput valmistuvat toivottavasti maaliskuussa 2020. Sitten koeajat alkavat. Yozgat on kaupunki, jolla on paljon kauneutta sekä geotermisen että historiallisen näkökulman suhteen. Se edistää kaupunkiamme ja taloudellisten investointien muodostumista. Tämä ei ole tarinan loppu. Se on iso työ. Jumala haluaa, eläämme yhdessä, kaunistaa kaikki yhdessä. ”

Rautateiden laskentaohjelman puitteissa kuvernööri Çakıria seurasivat maakunnan poromiehen komentaja eversti Bilgihan Yeşilyut ja maakunnan poliisipäällikkö Soner Özyer.

Projektin valmistuttua se vähentää Sivas-Ankaran kahteen tuntiin ja Ankara-Yozgat noin tuntiin. Ankara-Sivas YHT -hanke, Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars suurnopeusjunaradat integroidaan Baku-Tbilisi-Kars -rautatieyhteyteen.

Kartta Ankara Sivas suurnopeusjunaa

Ankara Sivas -nopean linjan esittelyelokuva

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar