Altunizade Metrobus Station laajennettu

altunizade-metroasema laajeni
altunizade-metroasema laajeni

IMM on rakentanut uuden laskualustan ja tikkaat matkustajatiheyden vähentämiseksi Altunizaden metrobussiasemalla. Yamanevler - Çekmeköy-metron avaamisen myötä Altunizaden päivittäinen matkustajamäärä kasvoi 17 tuhannesta 35 tuhanteen.


IETT-yritysten pääosaston tytäryhtiö Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) rakensi ylimääräisen 300 neliömetrin laskualustan aseman tiheyden vähentämiseksi.

Tällä tavalla asemalle lähestyvien ajoneuvojen lukumäärää lisättiin 5: stä 9: een. Lisäksi rakennettiin uusi portaikko, jossa matkustajat voivat poistua laiturilta ja päästä metroasemalle. Lisäksi asemalle lisättiin 5 turnausta, 1 lipunmyynti ja 2 paluuseurantaa kansalaisten pääsyn ja poistumisen helpottamiseksi.

Altunizade Metrobüs Station astui palvelemaan kaksinkertaisesti enemmän matkustajia viime vuonna tilaamalla Yamanevler - Çekmeköy Metro Line. Kun metrolinja integroitiin asemaan, keskimääräinen päivittäinen matkustajamäärä kasvoi 2 prosentilla 105 tuhannesta 17 tuhanteen. Matkustajien määrän kasvun vuoksi aseman odotusalue ja portaat olivat riittämättömät.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar