AGT-metrojärjestelmä on ministeriön esityslistalla

agt metrojärjestelmäministeriö gundeminde
agt metrojärjestelmäministeriö gundeminde

Vara- ja teollisuusministeri Mehmet Fatih Kacır vieraili Istanbulin kauppayliopistossa ja sai tietoja kuljetusjärjestelmien sovellus- ja tutkimuskeskuksen virkamiehiltä. Kacir, AGT-metrojärjestelmä tuo ministeriön asialistalle, hän sanoi.

Vara- ja teollisuusministeri Mehmet Fatih Kacır osallistui Istanbulin kauppayliopistossa pidettyyn kokoukseen, jossa keskusteltiin AGT (kuljettajattomasta) metrojärjestelmästä. Kuljetusjärjestelmien sovellus- ja tutkimuskeskuksen johtaja Tohtori Mustafa Ilıcalı, kokous läpimurto liikennealan Turkissa antoivat tietoja AGT metrojärjestelmästä. Järjestelmän suurin etu, joka osoittaa, että nopea rakennerakenne. Tohtori Ilıcalı sanoi: bilinen Järjestelmä, joka tunnetaan maailmassa AGT-metrojärjestelmänä, tarjoaa helpon kaltevan topografian korkean kiipeilykykynsä ansiosta. Sen ohjattavuus on yhteensopiva nykyisen kaupungin kanssa hajanaisella vaunurakenteellaan. Melu- ja tärinävapaa kuljetus. Se on edullinen järjestelmä, jossa onnettomuuksien riski ja uusiutuva energia

LIIKETOIMINTAKUMPPANIT

Apulaisministeri Kacır korosti liikekumppaneiden merkitystä kuljetusongelman ratkaisussa ja sanoi: ”Suuret työpaikat ovat fiktionaalisia suurissa yliopistoissa”. Kacir, kysymys otetaan liikenne- ja teollisuusministeriön pitämien yhteisten kokousten esityslistalle, hän lisäsi. Kokouksen vararehtorit. Tohtori Professori Abdul Halim Zaim ja prof. Tohtori Necip Şimşek, kuljetusjärjestelmien sovellus- ja tutkimuskeskuksen johtaja Tohtori Mustafa Ilıcalı, akateemikot Tohtori Tuncer Toprak, Ph.D. Kokoukseen osallistuivat Gencay Karakaya, keskusasiantuntija Güllü Sonakalan ja AGT-ryhmän virkamiehet.itohab on)

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar