Projektin yksityiskohdat jaettiin Mersin Metro Promotion Meeting -tapaamisessa

Yksityiskohdat projektista jaettiin Mersin Metro -kokouksessa
Yksityiskohdat projektista jaettiin Mersin Metro -kokouksessa

Mersinin pääkaupunkiseudun pormestari Vahap Seçer kertoi hankkeen yksityiskohdista yleisölle "Mersinin rautatiejärjestelmän tiedotustilaisuudessa". Presidentti Seçer kertoi, että sekä rakentamisen että rahoituksen tarjouskilpailumenetelmää kokeillaan ensimmäistä kertaa Mersinissä, ja sanoi: "Meillä on ensimmäinen kaivu vuonna 2020". Presidentti Seçer totesi, että he antavat tämän työn erittäin arvostetuille yrityksille. ”Me lisäämme Mersinille lisäarvoa tällä hankkeella. Tällä hetkellä ei vain Turkissa, Mersin maailma puhuu ", hän sanoi. Presidentti Seçer kertoi, että vähintään 50 prosenttia tarjoushinnasta jää Mersinin markkinoille. "8 tuhatta ihmistä saa suoraan tai välillisesti mahdollisuuden hyötyä siitä."

Intensiivinen osallistuminen johtavaan kokoukseen


Mersinin pääkaupunkiseudun kunta pidettiin tarjouskilpailuna rautatiejärjestelmähankkeen ensimmäiseen vaiheeseen 27. joulukuuta 2019. Presidentti Vahap Seçer ja konsulttiyrityksen virkamiehet kertoivat hankkeen yksityiskohdista, joita kansalaiset ovat siitä lähtien odottaneet innokkaasti.

Mersinin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Vahap Seçer kertoi johtokokouksessa, johon osallistuivat piirikunnanjohtajat, ammattikunnat ja kansalaisjärjestöt sekä monet toimittajat. ”Tänään on tärkeä päivä meille ja Mersinille. Kun tarkastellaan sijoituksia, meillä on historiallinen päivä. Pidämme Mersinin paitsi tiedotustilaisuuden myös alueemme tärkeimmän ja arvokkaimman projektin. ”

”Mersinin viivästynyt projekti”

Presidentti Seçer totesi, että rautatiejärjestelmä on vanha kuljetusmalli maailmassa ja että maailmassa ei ole hyvämaineista suurkaupunkia, brändikaupunkia ja kaupunkia, jolla ei ole rautatiejärjestelmää. Presidentti Seçer totesi Istanbulin tapavan metro 32 vuotta sitten, Konyan, Eskişehirin, Gaziantepin, joka on Mersinin ennakkotapaus, Hän totesi, että provinsseihin on äskettäin asennettu rautatiejärjestelmiä. Presidentti Seçer jatkoi seuraavasti:

”Pidämme sitä viivästyneenä projektina. Mersin on kaupunki, jolla on merkittävää historiallista ja kulttuurista keskittymistä ja erittäin tärkeä taloudellinen potentiaali. Katso, tämä kerääntyminen räjähtää yhtenä päivänä. Meillä on erittäin merkittäviä säästöjä. Teollisuus, maatalous, matkailu, logistiikka, uskomaton potentiaali. Olemme nähneet ensimmäistä kertaa kentiyiz jälleen erittäin paradoksaalista miten me katsomme Turkin köyhyyttä kartalla. Näkymämme pitäisi olla selkeät. Meidän on hankittava seuraava 50 vuotta. Se, mitä kutsut metroksi tänään, ei ole projekti, joka katoaa huomenna. Puhumme 18-luvulta sitten 200-luvulta. Se on edelleen voimassa tänään. Se on edelleen ajan tasalla Berliinissä, Moskovassa, Pariisissa, Lontoossa, koska se tuo lisäarvoa kaupunkiin. ”

"Väestönkasvu osoittaa, että hanke on välttämätön"

Kaupunginjohtaja Seçer totesi, että Mersinin väestö on kasvanut nopeasti ja syyrialaisia ​​on lisätty kasvuun. ”Vuonna 2015 väkiluku oli miljoona 1 tuhatta. Siitä tuli miljoona 710 tuhatta vuonna 2019. Mutta vuoden 1 jälkeen on tapahtunut 814 prosentin tahaton nousu. Syyrialaisia ​​vieraita on noin 2013 tuhatta. Kaupungin väestömme ei voinut saada valtionkassetta takuuta jonkin aikaa. Koska keskustan väestö ei saavuttanut toivottuja kriteerejä. Mutta tänään neljäsosa väestöstämme on täällä asuvien maahanmuuttajien, vieraiden ja pakolaisten väestöä. Joten tämä rautatiejärjestelmä ei ole tarpeeton investointi. Nämä lisäykset paljastavat sen, että näiden vuosien työ ei ole perusteetonta, jopa liiallinen väestönkasvu tekee työstä tarkan ja eliminoi huolet. Tästä syystä jatkamme näiden töiden tekemistä erittäin varmasti. "

"Itä-länsi-linjaa lyhennetään, pohjois-etelä-linjaa lisätään, hinta on sama"

Presidentti Seçer muistutti, että edellisellä ajanjaksolla toteutetussa metrohankkeessa ennustettiin 18.7 kilometrin linja Mezitli-vapaavyöhykkeen välillä, ja totesi, että hanketta koskevilla kosketuksilla he laskivat linjan 13.5 kilometriin. Seçer sanoi: ”On joitain huolenaiheita. "Hyväksytty projekti ja tarjouskilpailu ovat erilaisia." Mutta se ei ole. Kokonaiskustannukset ovat tärkeitä siellä. Kokonaiskustannukset ovat laskussa, siinä ei ole mitään ongelmaa. Vanhassa projektissa linja alkoi Solista, aloitamme vanhan Mezitlin kunnan rakennuksen edessä. Vanha projekti päättyi vapaa-alueelle, ja lyhentäimme sitä. Se päättyy vanhaan linja-autoasemalle. Tulee kaupungintalo ”, hän sanoi.

Presidentti Seçer totesi, että ne yhdistävät 13.5 km: n itä-länsilinjan ja kevyen rautatieyhteyden kaupungin sairaalaan sekä raitiovaunulinjan Mersinin yliopistoon: ”Joten kaikki tämä vastaa sylissämme löytämämme 18.7 km: n metrojunajärjestelmän kustannuksia. . Matka kestää 30.1 km. Sekoitettu järjestelmä, mutta kustannukset ovat samat. Siksi, koska kustannuksemme eivät ole muuttuneet sijoitusohjelmassamme, investoinnilla, jota teemme ensinnäkin, ei ole oikeudellisia ongelmia. ”

"Rautatiejärjestelmä elvyttää myös markkinoita"

Presidentti Seçer huomautti, että rautatiejärjestelmä koskettaa paikkoja, joissa ihmisten liikkeet, kuten Mezitli, yliopisto, yliopistosairaala, Marina, Forum Mersin ja Çamlıbel, ovat voimakkaita, ja sanoi: ”Çamlıbel-kauppiaat kuluttavat oviamme oikein. Basaari on ohi, Mersin on ohi. Mersinillä ei ole keskustaa. Se on erittäin tärkeä asia. Tämä ei ole hänelle vain kuljetusprojekti. Sosiaalinen ja kulttuurinen projekti. Özgür Çocuk -puistossa on asema siellä. Rautatieasemalla on asema siellä. Saimme yhdessä Çamlıbelin kanssa. Jos Mezitlin veli ja äitini haluavat tulla Çamlıbeliin ja tehdä ostoksia, se saapuu 10 minuutissa, mutta nyt ei voi. Vaikka se on yksityisajoneuvo, se on hänelle kultti, ja jos hän pääsee jonkin julkisen liikenteen ajoneuvoihin, se on hänelle kultti. Virheetön, nopea, mukava ja luotettava julkinen liikenne voi tulla metrolla helposti. Sisällytämme Çamlıbelin tähän integraatioon. ”

"50 prosenttia tarjoushinnasta jää Mersiniin"

Presidentti Seçer totesi, että he tekivät 27. joulukuuta 2019 tarjouksen rautatiejärjestelmästä:

”Tämä rakenne tarjoaa meille suuren liikkuvuuden. Vain ensimmäisessä vaiheessa on 4 4 suoraa työpaikkaa. Lisäksi suorin 50 3,5 ihmistä hyötyy. Koska tarjouskilpailu on käynnissä, emme voi sanoa tarjouksen kokonaishintaa, mutta 6 prosenttia tarjouksen kokonaishinnasta jää kaupunkiin. Henkilöstön palkat, annetut palkat, alatoimiala, rakentamiseen tarvittavat materiaalit ostetaan Mersiniltä. Nämä ovat valtavia lukuja. 8 vuoden rakennusaika. Lisävaihtoehto on XNUMX kuukautta. Taloudellinen elinvoima on kyseenalainen tässä prosessissa. XNUMX tuhannella ihmisellä on mahdollisuus hyötyä siitä suoraan tai epäsuorasti. "

”Korkea tarjouskilpailu”

Valitse esikarsinta tarjous pidetään 27. helmikuuta, presidentti muistutti, Turkki on viimeisten 18 kuukauden tässä mittakaavassa, ja kiinnitti huomiota tarjouksen tehnyt tässä oikeusperusta. Seçer sanoi: ”Tästä syystä se on erittäin tärkeä. Tällä hetkellä markkinoilla ei ole vain Turkin Mersin kielialueen. Kuka ei ole tullut viime kuukausina? Turkin arvostetuin toimielinten kaikkein ylin johto, on osoittanut kykynsä yrityksiä, kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​pankkeja. Monet finanssilaitokset ja rakennusyritykset, espanjalaisista, luxemburgista, kiinalaisista, saksalaisista ja ranskalaisista, vierailevat alueellamme. He ovat kiinnostuneita tästä aiheesta. Olemme molemmat ensimmäistä kertaa ja rahoituksen tässä mittakaavassa Turkissa vasta tänään ymmärrämme projektin rakentamisen tarjouksen yhdessä. Kysyntä on suuri. Älä 'tietyin edellytyksin Turkissa on supistuminen markkinoilla. Älä sano 'presidentti on unelmamaailmassa. Ei se ei ole. Maailmassa on paljon rahaa, erittäin vakava raha. He etsivät turvallisia satamia. Tälle projektille on suuri kysyntä. Olen erittäin kunnianhimoinen. Annamme tämän työn uusimmalle teknologialle, erittäin arvokkaille ja arvostetuille yrityksille erittäin suotuisissa olosuhteissa. Me lyömme ensimmäiset hakut vuonna 2020 epäilemättä. Näen tämän erittäin selvästi, ilman epäilyksiä, ja uskon vilpittömästi projektiin. Olen hankkeen takana ja pidän tiukasti kiinni ja väitän myös. Teemme tämän ajoissa. Se lisää paljon Mersiniin. Vain matkustajan mukavan matkan lisäksi tarjoamme paljon lisäarvoa Mersinille. Tämä on harjoitteluamme. ”

"Luulen, että 15 kunnianhimoista yritystä taistelee kiihkeästi tässä tarjouskilpailussa"

Presidentti Seçer kiitti presidentti Recep Tayyip Erdoğania hankkeen sisällyttämisestä vuoden 2019 investointiohjelmaan. Presidentti Seçer totesi, että he yrittävät antaa hankkeelle valtionhallinnon valtionkassan takauksen: "Tämä tuo; paljastaa nopeamman ja edullisemman rahoituksen saatavuuden. Toisaalta, se ei ole maailman loppu. Emme asettaneet tarjouksessamme valtiovarainministeriön takuuehtoa. Emme sanoneet, että takaamme valtiovarainministeriön, nykyisissä olosuhteissa yli 40 yritystä on nyt ladannut tämän tiedoston EKAP: sta. Luulen, että 15 kunnianhimoista yritystä taistelee kiihkeästi tässä tarjouskilpailussa. Tämä projekti koskee kaikkia Mersinejä, meitä kaikkia, kaikkia toimijoita. Se on hanke, jonka kaikkien tulisi omaksua, arvokkaista johtajista, presidentistä, kamaripresidentista, kansalaisjärjestöjen edustajista, poliittisten puolueiden edustajista byrokratiaan, Mersinin asukkaihin ja arvokkaisiin lehdistöjäseniin. Tämä projekti on ilmeinen. Emme ota sitä logiikan kanssa: "olemme tehneet sen". Jos virheitä tai puutteita on, meidän on korjattava ne. Pyrimme löytämään täydellisen, tekemään totuuden, ettemme miellytä ketään. Haluamme miellyttää Mersinia, Mersinin ihmisiä ja lisätä arvoa Mersinille. ”

"Huomaat, että huolet ovat perusteettomia"

Mersin Metropolitan Municipality Rail Systems -konttorin johtaja Salih Yılmaz ja projektin valmistellun konsulttiyrityksen edustajat esittivät projektin alustavassa kokouksessa tietoja hankkeen teknisistä yksityiskohdista. Kokouksessa kansalaisjärjestöjen edustajilla, toimittajilla ja mielipidevaikuttajilla oli myös mahdollisuus kysyä hankkeesta ja saada vastauksia kysymyksiinsä.

Kaupunginjohtaja Seçer, joka tuli jälleen palkintokorokkeelle sen jälkeen, kun tekninen henkilökunta oli vastannut kysymyksiin, sanoi: ”On olemassa huolia. Olen samaa mieltä. Siksi meidän piti syventää yksityiskohtia. Siitä lähtien kun tulimme johtoon, meillä oli kolmekymmeneskahdeksas kokouksemme metroasemasta. Emme tee mitään röyhkeää. Ei pelkää. Voimme saavuttaa tämän. Huolet voivat olla perusteltuja, mutta huomaat, että se on paikoillaan. Toivottavasti tapaamme kaupungin toimijoina monissa kokouksissa. ”

Kuinka monta matkustajaa MERSIN RAIL SYSTEM kuljettaa?

* Mersinin rautatiejärjestelmän ensimmäinen vaihejohto kulkee Mezitli-Marina-Tulumba-Gar-suunnan suuntaan.

* Vuonna 2030 päivittäisen joukkoliikenteen matkustajien määrä on noin miljoona 1 tuhatta ihmistä. Tavoitteena on kuljettaa 200 prosenttia tästä rautatiejärjestelmällä.

* Mezitli-Gar (länsi) -päivämatkustajien määrän ennustetaan olevan 206 tuhatta 341. Tunnissa matkustajien lukumääräksi arvioidaan 29 tuhatta 69.

* Tästä 62 tuhatta 263 matkustajaa kulkee University-Gar-reitillä, 161 tuhatta 557 matkustajaa yliopisto-Hal-reitillä.

* Gar-Huzurkent-reitillä tulee olemaan 67 tuhatta 63 matkustajaa päivässä ja Gar-OSB: n välillä 92 tuhatta 32 matkustajaa päivässä.

* Matkustajamäärä päivässä on 81 tuhatta 121 ihmistä Gar-Otogar-Şehir-sairaalan välillä ja 80 tuhatta 284 ihmistä Gar-Şehir-sairaalan linja-autoaseman välillä.

* Mezitli-Gar-radalla on 7930 metriä rajaa ja 4880 metriä yhden putken tunnelia.

* 6 asemalla on 1800 ajoneuvon pysäköintialue ja kaikilla asemilla polkupyörien ja moottoripyörien pysäköintialueet.

MITÄ MERSIN-RAUTAJÄRJESTELMÄN TEKNISET VAATIMUKSET ovat?

Linjan pituus Mezitlistä Gariin: 13.40 km

Asemien lukumäärä: 11

Ristisakset: 5

Pelastuslinja: 11

Tunnelityyppi: Yksiputki (sisähalkaisija 9.20 metriä) ja avoin-suljettu osa

Suurin käyttönopeus: 80 km / h Käyntinopeus: 42 km / h

Yhdensuuntainen matka-aika: 23 minuuttia

Eski Otogar-Şehir Hastanesi ja linja-autoasema välillä kulkevan kevyen raidelinjan pituus: 8 tuhatta 891 metriä

Asemien lukumäärä: 6

Raitiovaunulinja Fair Centerin ja Mersinin yliopiston välillä: 7 tuhatta 247 metriä

Asemien lukumäärä: 10

Mersin Metro kartta

Mersinin metrokampanjaRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar