Tekira Junction Smart Junction -järjestelmä ratkaisee liikenteen tiheyden

Tekiran risteys ratkaisee liikenteen tiheyden älykkään risteysjärjestelmän avulla
Tekiran risteys ratkaisee liikenteen tiheyden älykkään risteysjärjestelmän avulla

Tekirdağ Metropolitan Municipality, Istanbul Metropolitan Municipality Informatics ja Smart City Technologies Inc. (Tekira Junction Smart Interchange System), joka toteutettiin yhteistyössä (İSBAK) kanssa toteutetun hankkeen seurauksena, ratkaisi suurelta osin liikennetiheyden hallituskadulla ja Köprübaşı-alueella.


Syleymanpaşan piirin Tekira-risteyksessä signaalimmaisilla risteysasetuksilla ja liikennejärjestelyillä kansalaiset saivat ylittää tien turvallisemmin ja liikenteen tiheyttä vähennettiin säätelemällä ajoneuvojen liikennettä.

Presidentti Kadir Albayrak: "Järjestelmän tilanteessa liikenteen määrää vähennetään"

Tekirdağin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Kadir Albayrak totesi järjestelyn olevan erittäin hyödyllinen, ja sanoi: ”Jatkamme ihmisille suuntautuneiden projektien toteuttamista ongelmien ratkaisemiseksi. Sekä ajoneuvo- että jalankulkijaliikenne on otettu hallintaan älykkään risteysjärjestelmän avulla, jonka olemme ottaneet käyttöön Tekiran risteyksessä. Tämän sovelluksen avulla voidaan kuljettaa lyhyessä ajassa Cumhuriyet-aukiolta kunnan rakennukseen. Saamme kansalaisiltamme erittäin myönteistä palautetta. Järjestelmän asettuessa liikenteen tiheys vähenee edelleen. Onnea kansalaisillemme. ”

Liikennetiheyden syy Köprübaşı-alueella aiemmissa viallisissa jälleenrakennussovelluksissa

Presidentti Kadir Albayrak totesi, että aikaisemmat väärät kaavoituskäytännöt aiheuttivat liikenneongelmia piirin keskustassa, sanoen: ”Kuten tiedetään, Süleymanpaşan kaupunginosamme on tapahtunut suurta kaupunkikasvua väestönkasvun takia. Liikennetiheys koettiin tien kapeiden ja fyysisten olosuhteiden vuoksi vanhan asutuksen piirikeskuksessa. Tärkein syy Köprübaşı-liikenteen tiheydelle on luoda markkinat alueelle 90-luvulla ja antaa Tekirdağin kunnalle mahdollisuus rakentaa suuri ostoskeskus palvelukaudeksi 2004-2009. Vaikka Süleymanpaşa-alueemme väkiluku kasvaa, tulevaisuuden ennustetta ei ole havaittu ja väärät hakemukset on tehty. ”

Vaihtoehtoisia tapoja pysyvään ratkaisuun

Presidentti Kadir Albayrak totesi, että he pyrkivät löytämään pysyvän ratkaisun liikenneongelmaan, jonka alkuperä juontaa juurensa vuosikymmenien ajan ja jonka lähtökohtana on ihmislähtöisyys. Perusteemme tehokkaammasta ja pysyvämmästä ratkaisusta on ohjata ajoneuvoja eri reiteille tekemällä vaihtoehtoisia reittejä. Jatkamme pakkolunastusprojekteja Köprübaşı Mevkin ja Çevre Yolun välisen yhteyden suhteen. Hürriyet- ja Gündoğdu-kaupunginosista Muratlı Caddesiin; Jatkamme työtämme Soğancılar-kadulla, uudella tiellä, joka tarjoaa kuljetuksen basaarille ja jolla on tärkeä rooli yhteyksissä kehätielle. Kun vaihtoehtoiset tienrakennustyömme ovat valmis, kaupunkiliikenteessä on suuri helpotus. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar