TCDD myyty väitteet vastasi! Yksityistäminen ei ole ongelma

Tcdd myydään, sitä ei mukauteta.
Tcdd myydään, sitä ei mukauteta.

Turkin tasavalta rautateiden (TCDD) on vastannut väitteisiin tiedotteessaan verkkosivuillaan räätälöityjä. Lausunnossa ”TCDD Tasimacilik AS: n julkisen palvelun velvoite päättyy tämän vuoden lopulla, ja palvelun suorittaa rautatiejunan haltija, joka on saanut tarjouskilpailun päätökseen vuoteen 2021 mennessä. TCDD: n sisällä ei ole matkustajien ja rahdin kuljetustoiminnan lopettamista tai TCDD: n yksityistämistä.


TCDD: n kirjallisessa lausunnossa; ”Joissakin kirjallisissa ja Internet-tiedotusvälineissä otsikossa” MYYNTI TCDD ”julkaistiin UNRIGHT NEWS -julkaisuja.

Kuten tiedetään, tuli voimaan 1. toukokuuta, 2013 "Turkki, nro 6461 laki vapauttaminen rautatieliikenteen" suoritettiin vapauttamisen rautatiealan. Siksi, kuten lentoliikenteessä, myös rautatieala vapautettiin tosiasiallisesti vuonna 2017, ja yksityisen sektorin rautatieyritysten, yhdessä TCDD: n kanssa, oli tarkoitus toimia kilpailukykyisesti liikenne- ja infrastruktuuriministeriön valvonnassa.

Rautatieliikenteen vapauttamista koskevan lain (6461) antamisen myötä 2 muuta yksityisen sektorin junaoperaattoria kuin TCDD aloittivat myös tavarakuljetustoimintansa hankkimalla tavarakuljetusluvan. Yksityisen sektorin junaliikenteen lupamenettelyt jatkuvat matkustajien kuljetuksissa.

Linjoilla, joilla ei ole mahdollista suorittaa kaupallista rautatiekuljetusta, kuljetus suoritetaan sopimuksella ”julkisen palvelun velvoite”. Vielä tätä palvelua tarjoavan TCDD Tasimacilik AS: n julkisen palvelun velvoite päättyy tämän vuoden lopulla, ja palvelun suorittaa rautatiejunan haltija, joka on saanut tarjouskilpailun päätökseen vuoteen 2021 mennessä.

Sijoituksemme rautateiden infrastruktuuriin jatkuvat laadukkaan, turvallisen ja taloudellisen rautatieliikenteen tarjoamiseksi maassamme. Infrastruktuuri-investointien lisäksi jatkamme investointeja suurnopeusjuna-, sähkö- ja dieseljoukkojen toimittamiseen TCDD: n rautatiekuljetuspalvelujen jatkamiseksi.

TCDD: n sisällä ei ole matkustaja- ja tavaraliikenteen lopettamista tai TCDD: n yksityistämistä. "Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar