Tärkeää ei ole tuottaa kotimaisia ​​autoja, vaan luoda myyntiverkosto oikein

Tärkeää ei ole kotimaisen auton tuotanto, vaan myyntiverkoston perustaminen.
Tärkeää ei ole kotimaisen auton tuotanto, vaan myyntiverkoston perustaminen.

Corporate Change Academy, jonka tavoitteena on tarjota luotettavimmat mentorointipalvelut yrityksille, jotka pyrkivät kehittämään yrityspysyvyyttä ja ketteryyttä ja tekee muutoksen muutosarkkitehtien kanssa, jatkaa toimialakohtaisia ​​kokouksiaan.


Eilen, tänään ja tulevaisuudessa Automotive-kokous pidettiin yritysmuutosakatemian hallituksen jäsenen Bahadır Kayan kanssa. Suuria mielenkiinnon herättäneen kokouksen puhujia olivat TOSB: n hallituksen jäsen, Farplasin toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen, CCA: n kunnialautakunnan jäsen Ömer Burhanoğlu ja Norm / İnci Holdingin hallituksen jäsen, Fark Holdingin neuvottelukunnan jäsen, CCA Exchange -arkkitehti Zafer Uran Zaman.

ÖMER BURHANOĞLU: AUTOMAATTISESSA 2000 OSASTA HAKU 200, TUOTANTO HELPOSTI

Turkki on maailman saavat osan 1,5 prosenttia autoteollisuuden markkinoilla, mikä TOSB hallituksen jäsen, Farplas toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen, CCA kunniajäsen hallituksen jäsen Omar Burhanoğlu, sanoi ajoissa päätöksiä kotimaisen autoteollisuuden tuotanto ja in situ he löysivät.

Burhanoğlu ilmaisi, että autojen valmistus ei ole nykyään vaikeaa ja että prosessia yksinkertaistetaan rakennemuutosten takia, Burhanoğlu sanoi: ”Ajoneuvon valmistus ei ole enää kovin vaikea asia. Rakenteellisia muutoksia on paljon. Ajoneuvon 200 pääosaa on pudonnut 20: een ja 2000 tuhatta osaa 200: seen. Toisin sanoen komponentteja vähennettiin ja prosessia yksinkertaistettiin. Kaikkia näitä toimintoja on mahdollista tehdä harvemman yrityksen kanssa. Kotimaan autojen valmistuksessa ei ole mitään ongelmaa. Se voidaan saavuttaa oikealla liiketoimintamallilla. Tärkeintä tässä on tehdä seuraava työkalu. Koska kun teemme ensimmäisen ajoneuvon, emme voi myydä tarpeeksi ja kehittää myyntiverkostoa, tämä liiketoiminta on edelleen prototyyppi. ”

Ömer Burhanoğlu korosti, että autoteollisuus kasvaa kuin lumipallo ja muuttuu jättiläismäiseksi teollisuudeksi kytkettyjen ajoneuvojen vuoksi ilmaistaen, että kaikki mobiili-elämässä tapahtuvat huomiota herättävät kehitykset kootaan autoteollisuudessa lyhyellä aikavälillä. Burhanoğlu sanoi: ”Sinulla ei enää ole mahdollisuutta tuottaa jotain ilman yhteistyötä. Autoteollisuuteen sisällytettiin myös monia erilaisia ​​sektoreita, kuten elektroniikka ja ohjelmistot. ”

ZAFER URAN -AIKA: AUTOT lentää

Norm / İnci Holdingin hallituksen jäsen, Fark Holdingin neuvottelukunnan jäsen, CCA Change Arkkitehti Zafer Uran Zaman totesi, että tekniikka saavuttaa hyvin erilaisen ulottuvuuden seuraavan viiden vuoden aikana. Zafer Uran Zaman totesi, että navigointijärjestelmästä tulee entistä tärkeämpi tämän kehityksen myötä. ”Uskon, että teimme oikean päätöksen kotimaisesta autosta oikeaan aikaan. Nyt Toyota rakentaa suurta kaupunkia Fuji-vuoren juurelle. Täällä olevat autot, tiet ovat täysin automatisoituja. Turkin on hyvin onnekas. Uskon positiivisen kehityksen tapahtuvan, jos pystymme arvioimaan asiaa politiikasta riippumatta. " Zafer Uran Zaman totesi, että monet OEM-valmistajat katoavat tai sulautuvat tulevana ajanjaksona. "Ei pidä unohtaa, että sulautuminen on myös hankalaa."

Buket Eminoğlu kiitti puhujia, osallistujia ja CCA Exchange -arkkitehtejä ilmaisemalla, että on tärkeää saada oikeaa tietoa tänään. Buket Eminoğlu totesi hankkaneensa monia tärkeitä tietoja nykytilanneanalyysista ja alan tulevaisuudesta, joka on yksi autoteollisuuden kokeneimmista nimistä, ja kertoi, että alakohtaiset kokoukset jatkuvat tulevana ajanjaksona.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar