Derbentistä tulee tärkeä hiihtokeskus nopean junan ansiosta

Suurnopeusjunan ansiosta Derbentistä tulee tärkeä hiihtokeskus.
Suurnopeusjunan ansiosta Derbentistä tulee tärkeä hiihtokeskus.

Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy, Konyan kuvernööri Cüneyit Orhan Toprak, AK-puolueen Konyan edustajat Gülay Samancı ja Selman Özboyacı, Konyan metropolialueen pormestari Uğur İbrahim Altay ja AK-puolueen Konyan maakunnan puheenjohtaja Hasan Angı tekivät tutkimuksia Derbent Aladağin hiihtoalueella. Ministeri Ersoy sanoi: ”Derbent on onnellinen alue johtuen Konyan suurnopeusjunayhteyksistä. Se voi viedä erittäin mukavia hiihtäjiä ja turisteja suurkaupunkialueilta. Derbentistä tulee tulevaisuudessa hyvä hiihtokeskus. ”


Presidentin Recep Tayyip Erdoğanin suostumuksella kulttuurin ja matkailualan suojelun ja kehityksen alueelta annetun julistuksen jälkeen jatketaan pyrkimyksiä tehdä alueesta talviurheilukeskus ja viedä se matkailuun.

Tässä yhteydessä kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy; Konyan kuvernööri Cüneyit Orhan Toprak, AK-puolueen Konyan edustajat Gülay Samancı ja Selman Özboyacı yhdessä Konyan pääkaupunkiseudun pormestarin Uğur İbrahim Altayn, AK-puolueen Konyan provinssin pormestarin Hasan Angı ja Derbentin kaupunginjohtaja Hüseyin Aytenin kanssa suorittivat tutkimukset Aladağin hiihtoalueella.

Aloitimme työt tänään

Ministeri Ersoy totesi, että he ovat aloittaneet tutkimukset Derbent Aladağin hiihtoalueen muuttamiseksi hiihtokeskukseksi. ”Niiden kanssa on työskenneltävä koko kauden ajan. On raportteja, jotka tulisi laatia vatsan liikkuvuuden mukaan. Kun nämä raportit on valmis, palaamme takaisin kuten huhtikuussa. Näemme tarkalleen, millaisen projektin voimme laittaa tänne. Derbent on onnellinen alue johtuen Konyan suurnopeusjunista. Sitä voidaan ruokkia erittäin helposti, etenkin kotimarkkinoilta. Kun Istanbulin ja Ankaran sekä İzmirin suurnopeusjunayhteys saadaan päätökseen, sillä on potentiaalia ottaa erittäin mukavia hiihtäjiä ja turisteja kaikista kolmesta suurkaupungista. Jos haluamamme raportit ilmestyvät toivomme mukaan, toivottavasti ne ilmestyvät. Derbentistä tulee tulevaisuudessa hyvä hiihtokeskus. ”

PRESIDENTTI KIITTÄÄ aina MINISTER ERSOY: tä

Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay kiitti ministeri Ersoya Konya-projekteistaan ​​ja hänen kiinnostuksestaan ​​Konyaan, etenkin Derbent Aladağin hiihtokeskuksen kysymyksestä. Kunnanjohtaja Altay totesi, että Konyalla on tärkeä matkailupotentiaali alueillaan, ja että he tekevät yhteistyötä kulttuuri- ja matkailuministeriön kanssa tärkeiden hankkeiden toteuttamiseksi saadakseen riittävästi osuutta matkailusta.

KONYA-HANKKEET KESKUSTELUT

Derbent Aladağ -katsauksen jälkeen ministeri Ersoy keskusteli Konya-hankkeista Konyan kuvernöörin Cüneyit Orhan Toprakin, AK-puolueen Konyan varajäsenen Selman Özboyacı, pääkaupunkiseudun pormestarin Uğur İbrahim Altayn ja AK-puolueen Konyan maakunnan puheenjohtajan Hasan Angı kanssa Mevlanan kulttuurikeskuksessa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar