Palandöken-festivaali virtaa urheilun harrastajille

Palandoken-festivaali houkuttelee urheilun ystäviä
Palandoken-festivaali houkuttelee urheilun ystäviä

Urheilun harrastajat tulvivat Palandöken-festivaalin, jonka järjesti Erzurum Metropolitan Municipality Palandökenin hiihtokeskuksessa.

Keinotekoinen jääkiipeily, pyöräilyhiihto, jäänveistokset ja monet muut festivaalin arvioinnissa mukana olevat toiminnot, mukaan lukien Erzurumin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mehmet Sekmen, "täynnä värikkäitä toisiaan täynnä toimintoja talvimatkailun ja tuulen talviurheilufestivaalien kanssa", hän sanoi. 5-10 Jos he sanoisivat, että hiihtämisen tai maastohiihdon mestaruus järjestetään Palandökenissä vasta XNUMX-XNUMX vuotta sitten, kukaan ei usko sitä. Koska hiihtäminen tulee mieleen vasta silloin, kun puhutaan Palandökenistä, Başkan sanoi presidentti Sekmen.

Pal Kuuden toimikauden aikana olemme antaneet Palandökenille sellaisen identiteetin ja laadun; Palandökenin kohdalla jopa adrenaliinilähteet alkoivat tulla mieleen. Koska olemme tuoneet uuden vision talvimatkailuun Erzurumissa; Emme ole rajoittaneet talvimatkailua vain hiihtoon, vaan myös integroineet sen talviurheiluun. Itse asiassa luomme Erzurumissa isännöivien kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa yleisen tietoisuuden Palandökenistä ja Erzurumista. Koska turismin päätekijä on viehätys ja kiitos Palandökenille. Palandökenissä on ympäristö, joka tarjoaa mahdollisuuksia luonto- ja adrenaliiniurheiluun, ja vapautamme tämän potentiaalin Allahin lomalla. Asettaessaan tavoitteen 'miljoona turistia' Erzurumin eteen; Arvioimme näitä mahdollisuuksia. Jatkamme edetä määrätietoisesti pyrkinyt tähän tavoitteeseen. "Samaan aikaan, ammatilliset kiipeilijöille, rakennettu Palandöken Ski ja Turkin ensimmäinen keinotekoinen jään kiipeilyseinä antaneet tärkeän Ice Park.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar