Maarekisterin ja sopimussuhteisen henkilöstön kadastimen pääosasto

kiinteistörekisterin ja kiinteistörekisterin pääosasto
kiinteistörekisterin ja kiinteistörekisterin pääosasto

Maarekisterin ja kiinteistörekisterin pääosasto ilmoitti, että virkamiehistä annetun lain nro 657 mukaan rekrytoidaan 125 henkilöä maakunnan palveluyksiköihin. Ehdokkaat KPSS (B) -pisteet asetetaan sijoitukseen ja tehdään kirjallisessa tentissä.

Maarekisterin ja kiinteistörekisterin pääosaston ilmoituksessa: Genel Maarekisterin ja kiinteistörekisterin pääosasto työskentelee maakunnan palveluyksiköissä ja työskentelee virkamiehistä annetun lain 125 §: n 657 momentin B kohdan 4 kohdan B alakohdan mukaisesti, numeroitu 06, liitteenä olevassa luettelossa mainitun 06 urakoitsija-arkiston asiantuntijan asemaan. Pääomabudjetissa katettavan sopimussuhteisen henkilöstön palkkaamisesta, joka julkaistiin virallisessa lehdessä 1978 päivänä kesäkuuta 7 ja numeroituna 15754, joka liitettiin ministerineuvoston päätökseen, päivätty 28 ja numeroitu 6/1978.
Periaatteiden liitteessä-2 olevan 4 kohdan ensimmäisen alakohdan c alakohdan mukaan sopimussuhteinen henkilöstö otetaan kutsuttavien ehdokkaiden kirjallisen kokeen tuloksen perusteella enintään XNUMX (neljä) kertaa hankittavien tehtävien lukumäärästä edellyttäen, että KPSS (B) -ryhmä sijoitetaan pisteiden järjestykseen puan.

EHDOT TARVITAAN: 1-Jotkut ehdoista, jotka hakijoiden on täytettävä, ovat seuraavat: amak Rajoittamatta kuitenkaan lain nro 657 lain 53 §: n säännöksiä.

2 - Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa tarkoitetut ajanjaksot ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikokset kansallista puolustusta vastaan, rikokset valtionsalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallukset, lahjonta, lahjonta, vaikka ne olisivat tuomittu vuodeksi tai pidemmäksi tarkoituksellisesta rikoksesta tai armahduksesta. , varkaudet, petokset, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, petollinen konkurssi, huono tarjouskilpailu, väärinkäytöksen teko, rikoksesta johtuvan omaisuuden rahanpesu tai salakuljetusrikoksesta tuomitsemisen estäminen.

3-miehen ehdokkailla ei ole mitään tekemistä asepalvelun kanssa.

KPSS: n on oltava vähintään 60:Toisaalta ehdokkaiden on vaadittava erityisiä ehtoja. Erityisvaatimukset ovat seuraavat: Tietojen ja asiakirjojen hallinta, dokumentaatio ja informaatio, arkistointi, kirjastojen järjestäminen tai ottomaanien paleografia, arabian ja persian kurssit korkeakouluissa. (Ehdokkaita, joita voidaan nimittää, pyydetään tekemään tekstikirjoitus osoittaen, että he ovat nähneet jonkin ottomaanien paleografian, arabian tai persian kursseista.)

2016 KPSS (B) -ryhmän KPSS-P3-pisteet tyyppi 60 (kuusikymmentä) tai enemmän
Ottaa pallon maaliin.

HAKEMUSTEN PAIKKA JA AIKA: Maa- ja rekistereiden alue Ankarassa, Istanbulissa, Izmirissä, Bursassa, Konyassa, Antalyassa, Diyarbakirissa, Erzurumissa, Trabzonissa, Samsunissa, Kayserissa, Hatayssa, Gaziantepissa, Edirnessä, Vanissa, Elazigissa, Eskisehirissä, Denizlissä, Kastamonussa, Sivasissa, Sangaturfaissa 06 sopimussuhteisen henkilöstön (13 / B) hakemuslomake ”, joka saadaan pääosastomme verkkosivustolta (www.tkgm.gov.tr) 2018.-4 työajan loppuun saakka, ja tässä lomakkeessa määritellyt asiakirjat on toimitettava tehdään henkilökohtaisesti.

Jos useampaa kuin yhtä alueellista linjaa haetaan, kaikki hakemukset katsotaan kelpaamattomiksi ja vaikka ehdokas nimitettäisiin, nimitys peruutetaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar