Länsi-Välimeren kehitysvirasto rekrytoi henkilöstöä

Läntinen Välimeren kehitysjärjestö
Läntinen Välimeren kehitysjärjestö

Länsi-Välimeren kehitysyhteistyövirasto, kehitysvirastot, jotka julkaistiin 15. toukokuuta 2018 päivätyssä virallisessa lehdessä ja numeroitiin 30479, 4. heinäkuuta 29 päivätyssä virallisessa lehdessä nro 2019 julkaistulla presidentin asetuksella nro 30788 sidosryhmien, sukulaisten, toisiinsa liittyvien instituutioiden ja organisaatioiden sekä muiden instituutioiden ja järjestöjen organisaatiosta. Henkilöstöasetuksen säännösten mukaisesti; Yhteensä 1 (yksi) sisäinen tarkastaja, 7 (seitsemän) erikoishenkilöstöä, 2 (kaksi) tukihenkilöstöä palkkaa yhteensä 10 (kymmenen) henkilöstöä.


Läntisen Välimeren alueen kehityskeskuksen keskus on Isparta ja viraston toiminta-alue on Isparta, Antalya ja Burdur. Tämän vuoksi kokeen onnistuneiden ehdokkaiden katsotaan hyväksyneen ja sitoutuneet työskentelemään missä tahansa näistä maakunnista, joita virasto pitää tarpeellisina.

Mainoksen päivämäärä Tammikuu 20 2020
Hakemuksen päivämäärät 10. helmikuuta 2020 - 21. helmikuuta 2020
Tentin tyyppi Suullinen (haastattelu)
Suullisen kokeen suorittamiseen oikeutettujen hakijoiden ilmoituspäivämäärä Helmikuu 28 2020
Haastatteluajat 16.-17. Maaliskuuta 18
Sovelluksen osoite Sinavbasvur. teollisuudelle. gov.t on
Kokeen sijainti Turkin tasavallan Länsi-Välimeren kehityskeskuksen sihteeristö Çünür Mah. 102. Cadde Economy -kampus A2 Blok nro: 185-B 32200 Merkez / ISPARTA

VAROITUS: Hakemukset alkavat 10. helmikuuta 2020, määräaika on 21 2020 saakka helmikuussa 23.59 sinavbasvuru.sanayi.gov.t on Se tehdään Länsi-Välimeren kehitysjärjestön hakemuslinkin kautta osoitteeseen.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar