Kardemirin ympäristöinvestoinnit eivät lakkaa vuonna 2020

Kardemir ei leikkaa nopeutta ympäristöinvestoinneissa
Kardemir ei leikkaa nopeutta ympäristöinvestoinneissa

Kardemir Karabükin teräs- ja terästeollisuus ja kauppa Inc., hallituksen puheenjohtaja Mustafa Yolbulan, 2020 ilmoitti myös, että prioriteetteja ovat ympäristöinvestoinnit. Sanoen, että 50 miljoonan dollarin ympäristöinvestointi jatkuu, Yolbulan sanoi, ylelikle Tällä tavoin toteutamme 200 miljoonan dollarin ympäristöinvestointihankkeen ja täytämme kaikki sitoumuksemme ”.

Hallituksen puheenjohtaja Mustafa Yolbulan, joka isännöi vieraita yrityksessämme erilaisista instituutioista ja organisaatioista, arvioi myös yhtiön uuden vuoden ympäristöinvestointeja. Yolbulan sanoi sanomalla, että heidän painopistealueikseen asetetaan ympäristö vuonna 2019, kuten vuonna 2020, ja tekevät 50 miljoonan dollarin ympäristöinvestoinnin kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa.

Palauttavat mieleen, että he aloittivat vuoden 2019 avaamalla Sintterin alueen ympäristöinvestoinnit, joihin Muratin ympäristö- ja kaupungistumisministeri osallistui, ja avaamalla masuunipiirin pölynpitojärjestelmien ja keskusjätevedenpuhdistamon ylimääräiset ympäristöinvestoinnit vuoden viimeisinä päivinä; Sijoitusten osalta hän sanoi:

”Ympäristö on johtamisemme tärkein ja ensisijainen aihe. Olemme tähän mennessä tehneet valtavia investointeja. Olemme viimeisellä vuorolla. Viimeisellä ajanjaksolla toteutamme myös sarjan ympäristöinvestointihankkeita, jotka koostuvat 24 suuresta ja pienestä esineestä, joiden kokonaisarvo on 50 miljoonaa dollaria. Joidenkin näiden sijoitusten, jotka aloitimme vuoden 2019 toisella puoliskolla, toteutumisaste on yli 90%. Melkein joka kuukausi tämän vuoden aikana olemme valmistaneet yhden tai kaksi. Niihin kuuluvat pölynpoistojärjestelmät, kenttäbetoniminen, suljetut varastointialueet, koksiakkujen päästöjenrajoitusjärjestelmät, kauhauunin pölynkeräysjärjestelmät, biologisen jätevedenpuhdistamon modernisointi. Näiden investointien puitteissa teemme visuaalisia parannuksia ja maisemointia ja istutamme 50 tuhatta kasvia ja puuta ja paljastamme vihreän Kardemirin. Kunkin sijoituksen etenemisraportteja seurataan huolellisesti

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar