Kaikki parvesivat Boztepe-köysiratalle

Kaikki ovat heittäneet Boztepe Teleferigen
Kaikki ovat heittäneet Boztepe Teleferigen

Lumen sateen jälkeen Boztepessa, joka on yksi Ordu-suosikkipaikoista, 2.600 XNUMX ihmistä leijui köysirataan päivän aikana.


Kansalaisten mielenkiinto oli voimakasta lumisateen jälkeen Boztepessa, joka on Ordu-katseluterassi, jonka korkeus on 530 metriä. Köysirataan muodostettiin pitkiä jonoja, mikä oli tiheästi kokenut lukukauden tauon aikana. Ne, jotka haluavat nauttia lumesta ja maisemista, toimittivat kuljetuksen Boztepeen lyhyen köysiratamatkan jälkeen. Jotkut heistä leikkivät lumipalloja ja toiset tekivät lumimiehiä Boztepessa, joka muuttui valkoiseksi sateen lumen kanssa, ja jotkut immortaloivat tämän hetken ottamalla itselaukaisimen.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar