Merkkejä koskeva pöytäkirja Matkusta junalla Erasmus-opiskelijoista Turkissa

Juna Erasmus-opiskelijoiden tulossa Turkki allekirjoitti pöytäkirjan liittyvät matka
Juna Erasmus-opiskelijoiden tulossa Turkki allekirjoitti pöytäkirjan liittyvät matka

TCDD Tasimacilik -päällikkö Kamuran Yazıcı ja Ankaran yliopiston rehtori. Tohtori Erkan İbiş allekirjoitti pöytäkirjan ERASMUS-opiskelijoiden junamatkusta TCDD: n pääosastossa 21. tammikuuta.


Sen tarkoituksena on rohkaista ulkomaalaisia ​​opiskelijoita, jotka matkustavat pöytäkirjan kanssa, matkustamaan itäisen, turistisen itäisen, eteläisen Kurtalanin ja Van Lake Expressien kanssa "Täsmälleen kansainvälisen valokuvakilpailun" piirissä.

'' Se edistää maamme luonnon ja kulttuurin kauneutta ''

Puheessa tulostimen allekirjoitusta Erasmus-ohjelma ja merentakaisten Turks- ja suhteellinen yhteisöihin (MDO) Turkki saapuvien opiskelijoiden Scholarship edistämiseksi kulttuurin maamme ansiosta yhteistyö Ankaran yliopisto on mukava askel, hän sanoi. Tulostin: '' hanke sekä opiskelijoiden auttaa heitä sopeutumaan maan Turkki edistetään luonnon ja kulttuurin kauneutta. '' Hän sanoi.

"Tärkeä panos koulutusturismiin"

Rehtori totesi Turkin rautateiden olevan tasavallan kanssa identtinen instituutio. Tohtori Erkan Ibis Edistääkseen Turkin merkitys koulutuksen kansainvälistymisen ja matkailu, hän lisäsi, että se oli tärkeä askel kansainvälisille opiskelijoille päin karkotus. İbiş: '' TCDD Tasimacilik antaa näiden opiskelijoiden tuntea maamme kulttuurin ja perinteet. Kun opiskelijamme hakevat, etusija annetaan heille tämän protokollan avulla. "Rautatieuutisia

miten 1

  1. Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku. Ovdje sam myös mahdolliset stvari ğrtvama prevare sa zajmom. Bio sam zatečen nakon što sam pročitao oglas za zajam, otišao sam naprijed ottaa myös yhteyttä takozvanog zajmodavca i bio sam prevaren -tapahtumaan. Jako sam sretan što sam upoznao svog college koji mi je pokazao brz i jednostavan način za korištenje zajma od pouzdanog taitto koji ima kreditnu tvrtku u Sjedinjenim Državama, Sjevernoj Americi. Spomenute tvrtke je: n (WEST LAKE FINANCE HOME) mukaan Dajem opipljivo svjedočanstvo na svim društvenim medijima, jer sam joj obećao da ću reći cijelom svijetu da postoji iskrena i povjerljiva dostojna žena. Imajte na umu da daje zajam po 2% kamati i znam da će svaki razuman čovjek lice zainteresiran. Ako želite da joj se obratite za kredit, možete bez straha ići naprijed, jer ja sam živi svjedok. Bočica s podacima za yhteyshenkilön sähköpostiosoite: I westlakefinancehome@gmail.co WhatsApp: + 16014560144

Yorumlar