Adnan Ünverdi, GSO: n hallituksen puheenjohtaja

Gso-hallituksen puheenjohtaja Adnan unverdiden kotimaan autoilu
Gso-hallituksen puheenjohtaja Adnan unverdiden kotimaan autoilu

GSO: n presidentti Adnan Ünverdi, kotimaan autolla liikkumisen yhteydessä oleva kansallinen ja kotimainen tekniikka on läpikäynyt suuren käänteen, hän sanoi.

Gaziantep Chamber of Industry (GSO) Ünverdi Adnan hallituksen puheenjohtaja, puitteissa kansallisten ja paikallisten teknologia kehittyy Turkin Chambers ja pörsseissä Union (Enemmän), Turkin Automobile Enterprise Group on lähtökohta (TOGG) kanssa paikallisten auton kehittämä sanoi, että nyt merkittävä käännekohta maassamme.

Ünverdi totesi olevansa kumppaneita tässä suuressa ylpeydessä Gebzessä Bilisim-laaksossa pidetyssä Yolculuk Journey to Innovation Meeting -ohjelmassa. Maamme tasavallan ensimmäisinä vuosina lentokoneiden ja autojen tuotantoon aloitetut työt on aina pelastettu ja valitettavasti epäonnistunut. 58 vuoden kuluttua vallankumouksen autoista, tämä suuri kaipaus päättyi. Nykyään valtiomme kehittää erittäin tärkeitä hankkeita puolustusteollisuuden ja autoteollisuuden sekä yksityisen sektorimme kanssa korkean teknologian kehittämiseksi. Puolustusteollisuudessa on saavutettu vakavaa edistystä lyhyessä ajassa, ja olemme siitä ylpeitä. Kiitos hyvyydestä, tekniikasta ja otsahikeestä maamme kotimaan autolla. Nykyään tämän kehityksen myötä koemme muutoksen paitsi tekniikassa myös henkisessä mielessä. ”

Todeten, että TOGG: n kehittämä kotimainen auto on tapahtunut kriittisellä ajanjaksolla ja uuden sukupolven autona se voi löytää mahdollisuuden aloittaa kilpailu kansainvälisessä kilpailussa edes takana, mutta jopa askeleen eteenpäin. ”Autoteollisuus on yksi maailman kilpailukykyisimmistä aloista. Alalla, jota bensiini- ja dieselmoottorit ovat hallinneet jo vuosia, yritykset toteuttavat nyt hankkeita sähkökäyttöisillä autotekniikoilla. Aikana, jolloin puolibensiini- ja puolielektromallit nousivat painoon, myös maamme osoitti vaatimuksensa alalla täysin sähköautolla. High-tech-autoalalla Turkissa toivossa tämän uuden sukupolven autoja myös tulee maailmanlaajuinen tuotemerkki omalla autolla ", hän sanoi.

Enemmän Presidentti Rifat Hisarcıklıoğlu, "Turkin kotimaisen tuotemerkin autoja ei vain tehdä autoja. Turkin auto on enemmän kuin pelkkä auto. Turkin autoteollisuuden ja teknologinen muutos, siirtyminen digitaaliseen talouteen. Se on uusi haaste "Ünverdi mieleen sanat" Turkin Enemmän presidentin huomiot auto on paras tapa tiivistää tätä prosessia. Tämä on hieno muutos ..

Tällaisessa prosessissa Gaziantepin teollisuuskamari käynnisti teollisuuden muutosohjelman ja tässä yhteydessä puolustusteollisuus ja lääketieteellinen sektori ottivat tärkeitä asioita Ynverdin ilmaisemiseksi, alue avasi oven Lähi-itään kuin kaupunki, jolla on kaikenlaiset valmiudet tulla autoteollisuudelle, sanoi.

Suunnittelu, laitteet, mukavuus ja silmät täynnä korkean teknologian 'Turkin auton maamme ja toive siitä, että kansakuntamme lupaava Adnan Ünverdi, "Aluksi herra presidentti Recep Tayyip Erdoganin, TOGG ja Enemmän hallituksen puheenjohtaja Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu, Turkki Haluan kiittää kaikkia insinöörejämme ponnisteluistaan ​​ja hikeestä

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar