Uraprotokolla on allekirjoitettu ERÜ: n ja Erciyes Aş: n välisessä huippukokouksessa

Eru: n ja erciyes as: n välisessä huippukokouksessa allekirjoitettiin uraprotokolla
Eru: n ja erciyes as: n välisessä huippukokouksessa allekirjoitettiin uraprotokolla

Erciyes University (ERÜ) ja Kayseri Erciyes A.Ş. "Ura huippukokouksessa" -protokolla allekirjoitettiin yliopisto-opiskelijoiden ja tutkinnon suorittaneiden osaamisen lisäämiseksi.


Kayseri Erciyes A.Ş. ERU: n rehtori palvelurakennuksen allekirjoitustilaisuuteen. Tohtori Mustafa Çalış, Erciyes AŞ: n hallituksen puheenjohtaja. Murat Cahid Cıngı ja luennoitsijat osallistuivat.

Puheenvuoro pöytäkirjan allekirjoitustilaisuudessa, ERÜ: n rehtori. Tohtori Mustafa Çalış, ”Kuten tiedät, Erciyes-yliopisto on yliopisto, joka käsittelee kaupunkimme kaikkia ongelmia. Kun aloitimme rektorin perustamisen, sanoimme sen seremoniassa, johon myös presidentti osallistui. Sanoimme kampuksella, että olemme yliopisto, ei yliopisto. Yritämme soveltaa tätä kaikilla aloilla. Yritämme pitää se hengissä ja ajattelemme tekevämme. Tänään allekirjoitamme yhden niistä. Meillä on todella todistettuja laitoksia Erciyes-yliopistossa, kuten kiinalainen kirjallisuus, korealainen kirjallisuus, japaninkielen kirjallisuus, venäjän kielen kirjallisuus ja englantilainen kirjallisuus. Meillä on täällä myös päteviä opiskelijoita ja tiedekunnan jäseniä. Erityisesti vuoristomatkailu Erciyesissä on saavuttanut erittäin vakavat vaiheet viime vuosina. Yliopistona olemme Erciyes AŞ: n kanssa. Uskon, että se tarjoaa suuren lisäarvon yliopistojemme opiskelijoille ja suuren lisäarvon Erciyes AŞ: lle. Erityisesti vieraiden kielten opetusta tekevät opiskelijat tai tarvittaessa tutkinnon suorittaneet tutkijamme tekevät opiskelua erityisesti turisteillemme Erciyesissä tämän pöytäkirjan puitteissa. Erciyes AŞ valmistelee opiskelijamme osa-aikaisesti ja valmistuneiksi kokopäiväisen liiketoimintaympäristön. Tällä tavalla me molemmat edistämme matkailua ja autamme myös kaupunkimme kehitystä. ”

Kayseri Erciyes AŞ Hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı sanoi: ”Me olemme tänään Erciyes-perheenä isännöimällä mielekästä työtä. Erciyesin hiihto- ja matkailukeskus on saavuttanut viime vuosina vakavan matkailupotentiaalin pääkaupunkiseudun kunnan tuella. Vierailemme nyt vuorillamme ulkomaisia ​​vieraita monista maista ja maista, kuten YK: ta. Tilauslennoilla tuhannet hiihtäjät tulevat Erciyesiin ja hiihtävät. Hänellä on mahdollisuus mennä Kayseriin ja nähdä kaupungin 6 XNUMX-vuotinen sivilisaation historia. Se antaa vakavan taloudellisen ja sosiaalis-kulttuurisen panoksen kaupunkiin. Siksi etenkin viime vuosina olemme lisänneet henkilöstön tarvetta tuottaa vieraita kieliä puhuvia palveluita. Tiedät sen; Yliopistojen ja teollisuuden yhteistyö on aihe, josta puhutaan ja jolla ei voida saavuttaa toivottua menestystä maassamme. Ainakin halusimme arvioida tätä kehittynyttä infrastruktuuria yliopistossamme Erciyes-hiihtokeskuksessa. Yliopistossamme on monia laitoksia, jotka tarjoavat kieliopetusta sekä matkailu- että luonnontieteelliselle tiedekunnalle. Siksi otimme yhteyttä osastoihin ajatuksella, että pystymme helposti vastaamaan tarpeemme täällä yliopistosta. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar