Erciyes Weekend viihdytti 53 tuhatta kävijää 90 kaupungista

erciyes viihdytti tuhansia vierailijoita kaupungista viikonloppuna
erciyes viihdytti tuhansia vierailijoita kaupungista viikonloppuna

Erciyes Talvimatkailu Turkissa lippulaiva viikonloppuna 53 vierailijoita 90 maakunnissa ympäri Turkin viihdyttivät. Eniten kaupungin ulkopuolelta tulevia Erciyes-kävijöitä saapui Istanbulista, Ankarasta, Antalyasta ja Adanasta.

Alpine rinteitä standardin, vankka infrastruktuuri ja päällysrakenteen, mekaaniset laitteet, viimeisintä teknologiaa, omia ja kasvaa vuosi vuodelta enemmän kiinnostusta Turkin Erciyes on kaikkein pisimmällä yksi Euroopan johtavista hiihtokeskuksissa.

Turkki varsinkin noin Istanbul, Izmir kuin yhden tunnin lento ilman välityksellä; Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Mersin, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas, Aksaray, Kirsehir, Gaziantep, etenkin naapurimaissa, joissa maantiekuljetukset ovat lyhyitä, etenkin kaupungeistamme ja koko maasta mieluummin Erciyes.

Erciyes, jota paikalliset ja ulkomaalaiset tulvivat joka viikonloppu, oli myös täynnä tänä viikonloppuna. Julkisessa pysäköintialueessa lasketaan 1500 ajoneuvoa ensimmäisessä Istanbulissa, Ankarassa, Antalyassa, Adanassa, Konyassa, Mersinissä, Hatayssa, Gazi Antepissa, Kahraman Marasissa, mukaan lukien Aydin, Balikesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Canakkale, Corum, Denizli, Edirne, Erzurum, Sakarya, Tekirdag, kunnes ajoneuvojen saapuminen 53 provinssista kiinnitti huomion.

Kun 45 prosenttia vuoristossa olevista ajoneuvoista on peräisin Kayserin keskustasta, 55 prosenttia on kaupungin ulkopuolelta. Erciyesiltä saapuneiden 1500 ajoneuvon laskemisen perusteella saatujen tietojen perusteella todettiin, että 250 kaupungin ulkopuolelta tulevaa ajoneuvoa olivat Istanbulista. Ankara oli toinen 203 ajoneuvolla ja Adana oli kolmas 113 ajoneuvolla. Antalya 53, Nevsehir 47, Mersin 44, Konya 33, Aksaray 28, Nevsehir 25, Nigde Erciyes löysi 20 ajoneuvoa. Lähes joka sunnuntai Erciyesissä liikennöi noin 10.000 XNUMX ajoneuvoa, jotka koostuvat autoista, pakettiautoista ja kiertuebusseista. Tuhannet lomailijat Kayserista ja muista maakunnista pitävät hauskaa eri vaikeustasoisilla rinteillä sekä hiihtämällä.

Erciyes-hiihtokeskuksesta, josta on tullut tarjottujen palvelujen kansainvälinen keskus, ovat niin paikallisten kuin ulkomaisten matkailijoidenkin kysyntä eri puolilta maailmaa. Talvikauden aikana suorat lennot Kayserista, Venäjältä, Ukrainasta, Valkovenäjästä ja Puolasta Kayseriin järjestetään joka viikko. Erciyesiin suuntautuvien suorien lentojen lisäksi, säännöllisten lentojen kautta ympäri maailmaa, Erciyesissä hiihtävien ulkomaisten matkailijoiden määrä kasvaa joka vuosi perheiden, ystävien ja ryhmien kanssa Saksasta, Italiasta, Amerikasta, Englannista, Koreasta, Malesiasta ja Ranskasta.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar