Eskişehirin pääkaupunkiseudun ensimmäiset naisbussikuljettajat alkoivat

Eskisehirin ensimmäiset naiset alkoivat työskennellä
Eskisehirin ensimmäiset naiset alkoivat työskennellä

Joulukuun alussa Eskişehirin pääkaupunkikunnassa aloitti työskentelynsä ensimmäiset naispuoliset kuljettajat, jotka ilmoittivat palkkaavansa naisbussikuljettajaksi sosiaalisen median tileillä ilmoitetulla ilmoituksella. Tapaaminen Eskişehirin ensimmäisten naispuolisten kuljettajien kanssa, Metropolitan kunnan pääsihteeri Ayse Ünlüce totesi, että naisten työllisyys kasvaa edelleen liikenteessä ja muilla alueilla.


Naisbussikuljettajat ilmoittivat palkkaavansa naisbussikuljettajan ja naispuolisen parkomaattien hoitajan sosiaalisen median ilmoituksilla, ja naisbussikuljettajat aloittivat työskentelyn pääkaupunkiseudun parkomaattien jälkeen. Ansioluetteloarviointien ja haastattelujen jälkeen eri koulutusten käyneet naiskuljettajat tulivat yhdessä pääsihteerin Ayşe Ünlücen kanssa. Ayşe Ünlüce totesi, että 5 naispuolista kuljettajaa aloitti työskentelynsä ensisijaisesti, ja pitävät Eskişehirin pääkaupunkiseudun kuntana naisten työllisyyttä erittäin tärkeänä ja haluavat lisätä lähipäivinä työllisyyttään eri alueilla, kuten bussinkuljettaja ja parkomattaja.

Naisten linja-autonkuljettajat ilmaisivat olevansa erittäin onnellinen aloittaessaan työskentelyn Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunnassa. Naisbussikuljettajien mukaan he uskovat naisten tekevän mitä tahansa työtä aina kun mahdollista. Kansalaiset, jotka ilmaisivat ylpeyden nähdessään naispuolisia kuljettajia linja-autoissa ESTRAMin jälkeen, kiittivät pääkaupunkiseudun kuntaa tukemasta naisten työllisyyttä kaikilla alueilla.

Eskisehirin ensimmäiset naiset alkoivat työskennellä
Eskisehirin ensimmäiset naiset alkoivat työskennellä


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar