Corlu-juna-onnettomuudessa kuolleiden nimet elävät kaduilla ja puistoissa

Corlu-junaonnettomuudessa olevien ihmisten nimet luodaan kaduille ja puistoihin
Corlu-junaonnettomuudessa olevien ihmisten nimet luodaan kaduille ja puistoihin

Joidenkin ihmisten nimet, jotka menettivät henkensä onnettomuudessa, jossa 8 ihmistä menetti 2018. heinäkuuta 25 Tekirdağin Çorlu-alueella ja 340 ihmistä loukkaantui, annetaan kaduille ja puistoille Edirnen Uzunköprü-alueella.

Uzunkoprun kunnan lausunnon mukaan 25 henkilölle, jotka menettivät henkensä onnettomuudessa Sena Kose, Ozge Nur Dikmen, Gulce Dikmen, Blue Nur Tiflizden, Oguz Arda Sel ja Melek Tuna'nın katu ja puistot, annetaan nimet.

Uzunköprü-pormestari Özlem Becan kertoi, että junakatastrofin jälkeen perheet olivat aina heidän kanssaan ja he olivat yhteisiä kärsimyksille. Becan, kuntien edustajakokouksen hyväksymän päätöksen jälkeen, Çorlu-juna-onnettomuudessa kadonneet elämämme kiput ovat edelleen palavia. Olemme olleet tuskallisten perheidemme kanssa siitä pimeästä päivästä lähtien ja olemme perheidemme kanssa loppuun asti.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar