Viesti Ankara Sivasin rautatiehenkilökunnalta

Ankara sivas -rautatiehenkilökunnalta on viestejä
Ankara sivas -rautatiehenkilökunnalta on viestejä

Ankara-Sivas välillä 2 - 30 minuuttia vähentää Silk Road -reittiä 405 km Ankara-Sivas: n välillä YHT-projekti jatkaa työskentelyä täydellä nopeudella.

Ankara Sivas YHT -projekti 300 ihmistä vuorokauden ympäri vuorokautta sanomattakaan kylmä toimii edelleen. Sadan päivän toimintasuunnitelmaan sisältyvän Ankara-Sivasin suurnopeusjunahankkeen raiteiden asennus ja kiskohitsaus kiihtyivät myös. Siellä on 7 tunnelia, joiden pituus on 24 km, 100 viaduktia, joiden pituus on 405 km, 66 siltaa ja rummut, sekä 49 alikulkutietä ja ylityksiä.

Ankara Sivasin suurnopeusjunahankkeessa, jonka kokonaisrakenne on 930 yksikköä, tehtiin noin 110 miljoonaa kuutiometriä kaivauksia ja valmistettiin 30 miljoonaa kuutiometriä täyttöjä.

Ankara-Sivas-linja, joka odottaa kansalaisia ​​suurella jännityksellä, vähentää kahden kaupungin välinen matka-aika 12 tuntiin ja 2 tuntiin ja 30 minuuttiin. Ankara Sivasin suurnopeusjunaprojektin päällysrakenteiden sähköistys- ja merkinantojärjestelmät jatkuvat nopeasti. Ankara-Sivas YHT -projektin infrastruktuurityöt etenivat 97 prosenttia. Ankara Sivas -linjan odotetaan valmistuvan ja avattava käyttöön vuonna 2020 Ramadan-juhlaan asti.

Ankara Sivasin suurnopeusjunaprojektin kokonaisinvestointikustannukset ovat 9 miljardia 749 miljoonaa TL.

Kartta Ankara Sivas suurnopeusjunaa

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar