Paikallinen kallioauto 'DEVE' testattu

Alkuperäinen rock-kuorma-kameli testattiin
Alkuperäinen rock-kuorma-kameli testattiin

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank, Afyonkarahisar Iscehisar Marble Specialized Organized Industrial Zone (OIZ), joka löytyy teollisuuslaitoksista. Varank ministerit, puitteissa Demar vierailun Demireller Koneet teollisuuden ja kaupan Inc. tuotettu "Camel" tarkastellaan Turkin ensimmäinen kotimainen tuotanto maansiirtoautoa ja teki koeajolle.

Varank kertoi, että Demmakin tuottama kallioauto voi kuljettaa 30 tonnia lastia ja sanoi:

"Tupakointi ja tuotettu ajoneuvo, joka on tärkeä markkina Turkissa. Maamme on myös täysin tuontiajoneuvoja. Tämä on ensimmäinen ajoneuvo, jonka yritysmme tuottaa, sen jälkeen massatuotanto alkaa. Me teollisuus- ja teknologiaministeriönä vaihtamme näkemyksiä heidän kanssaan. Miten voi koskettaa meidän etuja, miten voimme edistää näiden työkalujen Turkissa, puhuimme heidän kanssaan. Minulla oli mahdollisuus ajaa. Se on todella tehokas työkalu. Pelkästään teollisuusyritykset suunnittelivat ja tuottivat sen tyhjästä. Kuten huomaat, meidän on ylpeä siitä, että käytimme sitä. Kiitän niitä suuresti. "

Jos usko kaikkea Turkki voisi tuotantokykyä

Varank Ministerit Turkin maa, jolla on kyky todella tuottaa kaiken ja korosti myös, että suurin arvo 82 miljoonaa työvoimaa.

Turkin nuori väestö on erittäin lahjakas osoittaa Varank, "viime perjantaina, otimme käyttöön auton Turkissa. Olemme nähneet, miten se luo ja omaksuu innostusta kansamme ja kansalaistemme keskuudessa. Hän jopa näki koko yleisön. Joten, jos Turkki uskoo kyky tuottaa kaiken. Yksi parhaimmista esimerkeistä tästä on takana. "

VALMISTAJIEN TUKEMINEN

Ministeri Varank totesi, että tuottajat ovat aina paikalla, yritämme auttaa heitä erilaisilla kannustinjärjestelmillä ja tuilla. Lainsäädäntöä yritämme valmistaa heille

Ministeri Varank'an kuvernööri Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar vieraili, AK-puolueen varapuheenjohtaja Afyonkarahisar Ali Ozkaya, pormestari Mehmet Zeybek, AK-puolueen maakunnan puheenjohtaja Huseyin Sezen olivat mukana.

“CAM KAY BRAND ROCK TRUCKIN OMINAISUUDET

Turkin ensimmäinen kotimainen tuotanto Dumpperit "Camel", oli tuottanut hallituksen puheenjohtaja Şuayp Demirel tiimeineen. Turkin insinöörit ovat valmistaneet kuorma-auton suunnittelun ja ohjelmistot, joissa kaikki osat paitsi moottori ja voimansiirto ovat kotimaisia.

Testausvaiheessa olevan ”CAMEL olan” -ominaisuudet ovat seuraavat:

• Kokonaismomentti: 1300Nm @ 1200-1600 rpm (6 * 6 kuvaa)
• Vaihteisto: Automaattinen, 6 eteenpäin + 1 taaksepäin
• Koneen omapaino: 21.500 XNUMX kg
• Koneen kantokyky: 27.500 XNUMX kg
• Koneella kuormitettu paino: 49.000 kg
• Kaatopaikan tilavuus: 15 m3
• Pyörän koko: 23,5 R25

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar