89% kansalaisista haluaa ostaa kotimaisia ​​autoja

prosenttia kansalaisista haluaa ostaa kotimaisia ​​autoja
prosenttia kansalaisista haluaa ostaa kotimaisia ​​autoja

Teollisuus ja tekniikka ministeri Mustafa Varank, ilmoitti tulokset ensimmäisen kyselyn Turkin auto. 89 prosenttia tutkimukseen osallistuneista kansalaisista haluaa ostaa autoteollisuus- ja teknologiaministeri Varankia, kauppakeskuksia, latausasemia perustetaan, hän sanoi. Ministerit Varank, jolloin Turkki hinta auto on merkissä tasosta kilpailla kilpailijoiden ensimmäisellä neljänneksellä totesi, että valettua tehtaan.

TURKKI autoteollisuuden

Teollisuus ja tekniikka ministeri Mustafa Varank on jakanut uutta tietoa auton Turkissa. Korostaa, että Turkki on erittäin tyytyväinen edun kansalaisten Show Car Varank Turkin osuus tuloksista kyselyn autoon. Tutkimuksen mukaan 97,6 prosenttia Turkin auton tukee kertoo Varank korko, hän sanoi, että 89 prosenttia niistä, jotka haluavat ostaa.

TUOTANTosuunnitelma

Ministeri Varank, tehtaan ensimmäinen tavoite; Gemlikille perustettiin ja rakennustyöt aloitettiin vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla: ”Projektissa yritys on suunnitellut ja suunnitellut seuraavat 15 vuotta ammattimaisella tavalla. Mitä investointeja he tekevät, mitä malleja he kehittävät, mitä investointeja he tarvitsevat, kuinka brändistrategiat ovat, jotka kaikki suunnitellaan. Suunnitelman puitteissa ensimmäiset autot vapautetaan massatuotannosta vuoden 2022 lopulla

ENNAKKOTILAUS

Ministeri Varank kertoi, että mallien, jotka voidaan rekisteröidä mallien mukaisesti, työt jatkuvat ja sanoi: ”Tämä prosessi saadaan päätökseen vuoden sisällä. Ennakkotilaushakemusta ei ole vielä aloitettu maksamalla ennakkomaksu. Tätä menetelmää yritys soveltaa tuotemerkin lanseerauksen jälkeen. ”

TÄMÄ MERKKI MÄÄRITETÄÄN

Ministerit Varank Turkin Autot aloiteryhmä selittäen, että ensin alkoi työskennellä monenlaisia ​​markkinatutkimukset, "sitten liittyvät brändin, sopusoinnussa suunnittelun, mikä Turkin ominaisuuksia, voi hyväksyä Turkin kansakunnan ajaa vastoin kansainvälisellä areenalla, joka on helppo lausua, rekisteröintiä Työtä tehdään erittäin yksityiskohtaisen brändin luomiseksi. Tuotemerkki määritetään kuluvan vuoden aikana

IT VALLEY

Informatics Valley -yrityksen avaamisen jälkeen Varank totesi, että hakemuksia on saatu 32 eri alojen yrityksiltä, ​​ja huomautti, että älykkäitä liikkuvuusteknologioita kehitetään informaatioteknisessä laaksossa.

Massatuotanto vuoden 2022 alussa

Ministeri Varank, asianomaiset ministerit, jotka laativat tiekartan auton latausinfrastruktuurin perustamiseksi, sanoi: altyapı Tämä ajoneuvo on valmis, kun ajoneuvo on markkinoilla. Työtä brändin suhteen jatketaan, tämä prosessi saadaan päätökseen vuoden kuluessa. Tuotamme parhaillaan 100-150 prototyyppiä. Ne testataan. Vuoden 2022 alussa tehdas aloittaa massatuotannon ..

OSTA TAKUU

Turkki Turkin ainoa tae Hankintojen Automobile Enterprise Group (TOGG), jotka koskevat ministerin kuvaava Varank "jopa 2035 ajoneuvoja 30, emme voi taata mitään lopullisia irti." Hän sanoi.

SUUNNITTELIJEN REKISTERÖINTIHAKEMUKSET

Eurooppa, Venäjä, Yhdysvallat on myös yksi harvoista paikoista Turkin hakemuksen rekisteröintiä tehdään Varank silmiinpistävää auton suunnittelussa, sanoi infrastruktuuri olisi valmis lähtemään, kun autojen markkinoilla. (sanayi.gov.t on)

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar