Istanbulin 3 suosituinta reittiä Teheranille

Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä
Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä

Lähi-idässä matkustettaessa haluat ehdottomasti mennä Istanbuliin ympäröivän alueen kanssa ja viettää muutaman päivän siellä. Turkin arvoinen on se, että Istanbul on ainoa kaupunki. Siellä on paljon enemmän nähtävissä ympäri Turkki, mutta useimmat turistit hyppivät useimmat heistä. Haluat kuitenkin vihdoin viettää pitkän aikavälin loman ja aiot todennäköisesti matkustaa kahteen tai kolmeen kaupunkiin tai jopa maihin samanaikaisesti. Istanbulissa ja Teheranissa Iranin ja Turkin ovat suosittuja kohteita matkailun. On 3 suosituinta tapaa päästä Teheraniin Istanbulista.
Helpoin mutta kallein tapa päästä Istanbuliin Teheraniin on lentokoneella. Suuret turkkilaiset lentoyhtiöt suorittavat suorat lennot. Lippujen hinnat alkavat 160 dollarista edestakaisen matkan ajanjaksosta riippuen. Lento kestää noin 3-4 tuntia.

Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä
Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä

Toinen kuljetus, jolla voit päästä Teheraniin, on bussi. Valitettavasti Istanbulista ei ole suoraa linja-autoa, joten sinun on ensin mentävä Ankaraan ja mentävä Iranin pääkaupunkiin etsimään siellä toimivaa linja-autoyritystä. Hinta on noin 100 dollaria yhteen suuntaan. Matka kestää yli 30 tuntia ja on heikoimmista 3 tarjotusta vaihtoehdosta.

Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä
Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä

Voit vihdoin päästä Teheraniin junalla Istanbulista. Matkustajat löytävät edullisimman ja varsin kätevän kuljetuksen junaan. Tällaiset matkat voivat olla aikaa vieviä, ottaen huomioon etäisyys, mutta ovat myös palkitsevia. On monia syitä, miksi ihmiset haluavat mieluummin junaa muihin kuljetusvälineisiin matkalla. Yksi näistä on suuret istuimet, jotka muunnetaan vuodepaikoiksi yöllä, ja mukavuus pitkän matkan aikana, jonka voit levittää sen sijaan, että puristut turistiluokan lentokoneistuimeen. TransAsia Express nimitys Turkissa ja Ankarassa on yhdistävä reitti pitkin Lake Van ja Teheranissa. Matka koostuu 3 erilaisesta kokemuksesta. Ne koostuvat kahdesta junamatkasta ja yhdestä lauttamatkusta. Lisäksi kuljetuksia Istanbulista Ankaraan tarjoaa nopea juna. Matkustajat valitsevat junamatkan Transasia Express -palvelun kautta kokemuksensa ansiosta. Laivalla matkustavat ovat täydellisiä tarkkailemaan uskomattomia tilanteita, upeita näkymiä ja Van -järven vettä, tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä, ystävällisiä paikallisia ja kokeneita turisteja sekä nauttimaan luonnon vapaudesta ja rauhasta. Tarkista saatavissa olevat liput täältä (Transasiatra) ja valmistaudu uuteen seikkailuun.

Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä
Suosituin tapa matkustaa istanbul ja tehran välillä

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar