10 tuhatta Kartepe-talvijuhlia nauttii Karfestista

tuhansia kartepe talvifestivaaleja karfest ja costu
tuhansia kartepe talvifestivaaleja karfest ja costu

Tämän vuoden ensimmäinen lumifestivaali, joka järjestettiin Sisli-laaksossa Maşukiyen alueella Kartepen alueella, päättyi yhteistyössä Kocaelin metropolialueen kunnan ja Kartepen kunnan kanssa. Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestari Tohtori Tahir Büyükakın nautti myös hauskasta kuin kansalaiset työvauhdin jälkeen. Kelluen liu'uttamalla pormestari Büyükakın jakoi myös makkaranleipää alueen kansalaisille. Pop-musiikin suosittu nimi, İrem Derici, piti myös konsertin ennen konserttia, Kocaeli Metropolitan Municipality President Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın sanoi: "Olimme erittäin iloisia nähdessämme kaiken ikäiset kaikki tällä festivaalilla."

50 tuhatta ihmistä osallistui joka päivä


Kartepe Winter Festival-KARFEST avasi ovensa lumen ystäville ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kocaeli Metropolitan pormestari Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın, Kocaeli-edustajat İlyas Şeker ja Haydar Akar, Kartepen pormestari Mustafa Kocaman, AK-puolueen Kocaelin provinssin presidentti Mehmet Ellibeş, Kartepen kunnanjohtaja Altuğ Çağlar, varapuheenjohtaja Yaşar Çakmak, apulaispääsihteeri Hasan Aydınıı, Israelin pääsihteeri Hasan Aydınıı osallistui kokoukseen pöytäkirjan jäseniä ja yli 50 tuhatta kansalaista.

"ENSIMMÄINEN AKTIIVISMME on hyvää onnea!"

Presidentti Tahir Büyükakın, joka ilmestyi lavalle ja kehotti KARFEST-kentän osallistujia, sanoi: ”Olimme erittäin iloisia nähdessämme kaiken ikäiset kaikilla festivaaleilla. Jos jatkamme niin, eteneminen kohti ”Happy City Kocaeli” -tavoitetta jatkuu. Toukokuu ensimmäinen tapahtuma on suotuisa ja toimintamme jatkuu edelleen. Kartepe on entistä kauniimpi matkailukeskus näiden tapahtumien kanssa. ”

”KOCAELİ-FESTIVALIT OVAT KAUPUNKI”

Presidentti Büyükakın antoi puheenvuoronsa jälkeen seuraavat sanat; ”Meillä on mahdollisuus tehdä matkailuun liittyviä projekteja monilla alueilla. Tämä on vasta alkua. Seuraavana ajanjaksona esittelemme luonnonkauniit kauniisti sekä merellä että Kocaelin vuorilla. Kocaeli on myös festivaalien kaupunki. Se on kaupunki, jossa ihmisten kasvot nauravat. Nämä festivaalit ovat Happy City Kocaelin tuote. Kocaeli voitti toisen festivaalimerkin KARFEST-ohjelmalla. ”

KOCAMAN, “KARFEST JATKUU”

Kartepen pormestari Mustafa Kocaman piti ohjelmassa puheen. Pormestari Kocaman sanoi: "Se on festivaali, joka sopii alueemme ihmisille. Olimme halunneet tehdä tämän jo pitkään alueellamme. Paljon kiitoksia, herra Metropolitan pormestari. Järjestämme KARFESTin ensimmäisen, mutta se jatkuu. Kartepe on jatkuvasti toiminnan keskipisteenä. ”

FREM DERİCİ -KONSERTILLA SILMITTY KARFEST

Sisälaaksossa päättyi KARFEST, joka järjestettiin yhteistyössä Kocaelin pääkaupunkiseudun ja Kartepen kunnan kanssa ja viettää hauskoja aktiviteetteja ja esityksiä Kartepessä, talvimatkailun osoite. Koko tapahtuman ajan tuhannet lunta rakastavat kansalaiset, jotka pitivät hauskaa ilman huolta kylmästä säästä, olivat täynnä viihdettä İrem Dericin kanssa, joka on suosittu popmusiikin nimi. Suosittuja kappaleitaan laulava Derici onnistui lämmittämään tilan.

Viihde jatkuu 24.00 asti

Kun KARFEST esiintyi klo 19.00, popmusiikin suosittu nimi İrem Derici -konsertti alkoi. Kuuluisa taiteilija lauloi kappaleitaan, jotka asettuivat faneilleen sellaisilla kielillä kuin "Sydämeni ainoa omistaja", "Aloittelijakalat", "Pidä huolta avioliitostasi". Festivaali, jossa viihde saavutti huippunsa İrem Derici -konsertilla, jatkui värikkäillä tapahtumilla klo 24.00 asti. Päivän aikana osallistujille tarjottiin ilmaista keittoa, teetä, kirnupiimää ja makkaraleipää.

KARFEST AVOI OVET LENNÄMISEKSI

Sislin laaksossa, Kartepen huippukokouksen kauneimmista osista järjestetystä organisaatiosta tulee tulevina vuosina perinteinen Kocaeli ja Kartepe. KARFEST-tapahtumassa, johon osallistui yli 50 tuhatta kansalaista koko päivän ajan, osallistujat osallistuivat hauskanpitoon lumella ohjelmien alkaessa.

KANSALAISET TOTEUTUVAT MAAILMALLA

Laser-valonäytöt valaisevat yötä. DJ Mert Erdoğanin live-esiintymisen seurauksena kansalaiset nauttivat hauskaa sydämestään. Kun KARFEST esiintyi klo 19.00, popmusiikin suosittu nimi İrem Derici -konsertti alkoi. Festivaali, jossa viihde saavutti huippunsa İrem Derici -konsertilla, jatkui värikkäillä tapahtumilla klo 24.00 asti. Kansalaiset jättivät Kartepen talvijuhlat-KARFESTin onnellisina ja onnellisina ja järjestettiin yhteistyössä Kocaelin pääkaupunkiseudun ja Kartepen kunnan kanssa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar