Zonguldak Bülent Ecevit University rekrytoi akateemista henkilöstöä

zonguldak bulent ecevit -yliopisto rekrytoi akateemista henkilökuntaa
zonguldak bulent ecevit -yliopisto rekrytoi akateemista henkilökuntaa

Zonguldak Bülent Ecevit University rekrytoi akateemista henkilökuntaa; Muiden tiedekunnan henkilöstön kuin akateemisen henkilöstön nimittämiseen sovellettavia menettelyjä ja periaatteita koskevaa asetusta, joka julkaistaan ​​virallisessa lehdessä päivämäärällä 09.11.2018 ja 03.10.2019, on julkaistu virallisessa lehdessä päivämäärällä XNUMX ja XNUMX, jotka koskevat Zonguldak Bülent Ecevit -yliopiston ilmoittamat akateemiselle henkilöstölle tehtävät hakemukset ja nimitykset.

TÄYTETTELYAIKA
Ilmoituksen alkamispäivä: 05.12.2019
Hakemuksen määräaika: 19.12.2019
Ennakkoarviointi Tulosilmoituksen päivämäärä: 25.12.2019
Pääsykokeen päivämäärä: 30.12.2019
Tulos Kuvaus Päivämäärä: 07.01.2020

Hakuaika on 15 päivää ilmoituksen julkaisupäivästä.

Hakemuksen yleisten ja erityisten ehtojen mukaan tiedekunnan henkilökuntaan hakevien hakijoiden on liitettävä seuraavat asiakirjat vetoomuksiinsa, jotka toimitetaan dekaaninvirastolle tai korkeakoululle;

1- vetoomus

2 - henkilökortin valokopio,

3 - Valokopio kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintotodistuksista tai sähköisen hallinnon tuotoksesta (ulkomailta vastaanotettujen tutkintotodistusten vastaavuus on hyväksyttävä.)

4 - Yliopisto-, maisteri- ja tohtorikopioiden valokopiot,

5 - vieraiden kielten todistusvalokopio

6- yksi valokuva,

7- Jatka,

8 - keskustestaus (ALES),

9 - oikeudellisen rekisterin varmenne (viimeisin 1 (yksi) kuukausittain)

10 - asiakirja, jossa todetaan, että asepalvelus poistetaan, keskeytetään tai vapautetaan mies ehdokkaille,

11- Hyväksytty palvelu / kokemustodistus,

12- hakemuslomake (http://personel.beun.edu.tr/icerik/14/cesitli-formlar.html Annetaan osoitteesta.) Ilmoitetaan soveltaa.

- Hakemukset on tehtävä henkilökohtaisesti tai postitse.

- Viestin viivästyksiä ei hyväksytä tai hakemuksia ei hyväksytä, jos jokin yllä mainituista asiakirjoista puuttuu.

- Internet-osoite, jossa tulokset ilmoitetaan: http://w3.beun.edu.tr

- 1 (yksi) henkilö ei voi hakea useampaan kuin yhteen henkilöstöön samanaikaisesti. Kaikki useampaan kuin yhteen henkilöstöön kuuluvien hakijoiden hakemukset peruutetaan.

- Niitä, joiden todetaan antaneen vääriä lausuntoja vaadituissa asiakirjoissa, pidetään kelvottomina, eikä heitä nimitetä. Vaikka heidät nimitetään, heidät peruutetaan, eivätkä he voi vaatia mitään oikeuksia.

- Yliopistoamme pidättää oikeuden tehdä muutoksia tenttikalenteriin ja peruuttaa ilmoituksen kaikki vaiheet. Kaikista yliopiston verkkosivuilla tehdyistä ilmoituksista ilmoitetaan. Henkilöille ei tehdä kirjallista ilmoitusta.

YLEISET EHDOT
(1) tämän asetuksen soveltamisalaan kuuluville akateemiselle henkilöstölle tehtävissä nimityksissä;

a) täyttää virkamieslain nro 657 48 §: ssä tarkoitetut ehdot,

b) Vähimmäispistemäärä 70 ALES: ltä, vähimmäispistemäärä 50 keskuksen vieraan kielen tentistä, jonka korkeakouluopisto on hyväksynyt, tai vastaava pistemäärä vastaavasta tentistä. ALES-pistemäärää pidetään 70-arvosana niiden hakijoiden ennakkoarviointi- ja lopullisessa arviointivaiheessa, jotka haluavat hyötyä keskuskokeen poikkeuksesta.

(2) Senaatin päätöksellä yliopisto- ja huipputeknologiainstituutiot voivat päättää pisteet, jotka ylittävät tässä asetuksessa määritellyt ALES- ja vieraiden kielten pisteet, lukuun ottamatta ammatillisten oppilaitosten korkea-asteen neuvoston määrittelemiä erikoistumisalueiden opetushenkilöstöä.

(3) Käytetään jatko-tutkinnon laskennassa ennakkoarvioinnin ja lopullisen arviointivaiheen aikana
4- ja 5-luokitusjärjestelmien vastaavuus 100-luokitusjärjestelmiin määritetään korkeakouluneuvoston päätöksellä. Korkeakoulujen senaatit päättävät muiden luokitusjärjestelmien vastaavuudesta 100-luokitusjärjestelmän kanssa.

(4) Ehdokkaat, jotka opetushenkilöstölle osoitetaan ohjelman nimittämisessä käytettävällä koulutusohjelman kielellä, ovat opetuskieltä; Opetushenkilöstölle tehtävät nimitykset asianomaisella kielellä, kun opetushenkilöstölle tehdään nimityksiä 4 / 11 / 1981 -artikkelin 2547 / 5 / 80 artikkelin XNUMX artikkelin ensimmäisen alakohdan i alakohdan mukaisesti ja päivätty ja XNUMX / XNUMX / XNUMX. Kansainvälisissä suhteissa ja korkeakoulujen nimityksissä sovellettavissa vieraiden kielten yksiköissä työskentelevällä ohjaajalla on oltava vähintään yksi XNUMX-pistemäärä korkea-asteen neuvoston hyväksymän keskus vieraan kielen tentistä tai vastaava pisteet tentistä, joka hyväksytään vastaavaksi.

Opinnäytetyön ulkopuolisten tutkinnon suorittaneiden hakemuksissa opetushenkilökunnalle; Muulle henkilöstölle kuin akateemiselle henkilöstölle Açıkissa sovellettavia keskustestejä ja pääsykokeita koskevista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen muuttamista koskevia määräyksiä on sovellettava virallisessa lehdessä päivätyllä 03.10.2019.

ERITYISET EHDOT
(1) Ammattikorkeakoulujen korkea-asteen neuvoston määrittelemillä erikoistumisalueilla nimitettävillä on oltava maisterin tutkinto tai vähintään kahden vuoden kokemus alalta edellyttäen, että he suorittavat tutkinnon ja todistuksen.

VAPAUTUKSET
(1) Keskuskokeen vaatimusta ei vaadita niille, jotka ovat suorittaneet tohtorin tai lääketieteen, hammaslääketieteen, farmasian ja eläinlääketieteen asiantuntemuksen tai taitotaidon, jotka nimitetään korkeakouluneuvoston määrittelemiin ammattikoulujen erikoistumisalueisiin ja jotka ovat työskennelleet tai työskennelleet korkeakoulujen akateemisessa henkilökunnassa.

(2) Ammattikorkeakoulut tehdään opetushenkilöstölle lukuun ottamatta tämän asetuksen 6 artiklan neljännessä kohdassa tarkoitettuja opetushenkilöstöä.
Hakemuksissa ei vaadita vieraita kieliä.

LAITOS Se on ohjaaja. YDS tai tasa-arvo KUVAUS
ÇAYCUMA-AMMATTIKOULU
SIVIILIEN ILMANKULJETUKSEN HALLINTA 1 Valmistuttava siviili-ilmailun hallinto-osastolta tai ilmailun hallinto-osastolta. Maisterin tutkinto vastaavalta alalta
REHTORIN
1 50 Tietokone- ja ohjelmistotekniikka, Tietojenkäsittelytekniikka, Tietokonetekniikka, Tietokone- ja informaatiotekniikka, Tietojärjestelmätekniikka, Tietotekniikka ja tekniikka, Ohjelmistotekniikka, Sähkötekniikka, Sähkö-elektroniikkatekniikka, Sähköisen viestinnän tekniikka, Tietokonekoulutus, Tietokonekoulutus ja opetustekniikka Valmistuminen yhdestä perustutkinto-ohjelmasta ja vähintään vähintään vastaavan alan maisterin tutkinto (nimitettävä tiedekunnan jäsenelle, joka työskentelee yliopiston rehtorin soveltuvissa yksiköissä.)
1 50 Turkin kielen ja kirjallisuuden tai turkin kielen opetuksen tutkinnon suorittaminen ja vastaavan alan maisterin tutkinto (Turkin opetuskeskus (TÖMER)).
ÇAYCUMA-ELINTARVIKKEIDEN KOULUTUS
LABORATORIOTEKNOLOGIA 1 Valmistunut biologian laitokselta. Hänellä on maisterin tutkinto molekyylibiologiasta tai molekyylibiologiasta ja genetiikasta sekä tohtorin tutkinto molekyylibiologiasta ja genetiikasta. Todistaa, että biokemian ja fysiologian kursseilla on kokemusta laboratoriosovelluksista ja että heillä on hyvät laboratoriokäytännöt, kokeilu- ja kalibrointilaboratorioiden pätevyys.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar