Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ostavat apulaistarkastajan

avustava liikenne- ja infrastruktuuriministeriö
avustava liikenne- ja infrastruktuuriministeriö

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ottaa palvelukseen apulaistarkastajia; 8 yleisten hallintopalveluiden luokassa työskentelemään liikenne- ja infrastruktuuritarkastusministeriössä. 5 (viidelle) avustavalle tarkastajalle tehtävän avoimen tehtävän suorittamiseksi avustavan tarkastajan pääsykoe pidetään liikenne- ja infrastruktuuriministeriön tarkastuspalveluja koskevan asetuksen säännösten mukaisesti.

Pääsykoe on seuraava;

1-TULOKSEN VAATIMUKSET

a) Virkamieslain 657 48 §: ssä tarkoitettujen ehtojen täyttämiseksi (hakijoiden, joilla on oikeus suorittaa suullinen koe, on rekisteröitävä rikosrekisterinsä.)

b) Ainakin neljä vuotta perustutkintoa; Hän on valmistunut oikeustieteen, valtio-opin, taloustieteen, liiketalouden, talouden ja hallintotieteiden tiedekunnista ja yhdestä korkeakoulusta, jolla on vähintään neljän vuoden perustutkinto ja jonka vastaavuus on korkeakoulujen neuvoston hyväksymä.

c) Hakemuksissa, jotka tehdään niiden ehdokkaiden joukosta, jotka saavat vähintään 2018 (seitsemänkymmentä) pistettä vähintään A-tyypin KPSS P2019 -pistemääräisen julkisen henkilöstön valintakokeen (KPSS) tyypistä, jonka Mittaus-, valinta- ja sijoituskeskus (ÖSYM) on tehnyt 48: ssä ja 70: ssä; olla ensimmäisessä 100 (sata) ehdokkaassa eniten pisteytettyjen pisteytysten perusteella (Jos tenttivaatimuksia asianmukaisesti täyttävien hakijoiden ja yli 100 henkilöiden lukumäärä on enemmän kuin 100 henkilöä, ensimmäinen 100-ehdokas, joka määritetään korkeimman pistemäärän sijoituksen perusteella, otetaan pääsykokeen ja XNUMX: n joukkoon. Kokeeseen kutsutaan ehdokkaat / ehdokkaat, joilla on yhtä suuret pisteet)

d) Ei olla alle 01-ikä, alkaen päivästä 01 / 2019 / 35, (syntynyt 1 tammikuu 1984 ja myöhemmin)

e) Jolla on tarkastuslaitoksen luonne ja pätevyys,

f) Terveystilanteen suhteen meneminen kaikkiin maan osiin voidakseen palvella kaikenlaisissa ilmasto- ja matkaolosuhteissa, estääkseen ruumiin tai mielenterveyden tai kehon toimintakyvyn ja vammaisuuden jatkumista. (Suullisen tutkinnon suorittavat hakijat otetaan täysivaltaisista koulutus- ja tutkimussairaaloista Lääketieteellisen lautakunnan raporttia pyydetään)

g) Miespuolisten ehdokkaiden suorittama asevelvollisuuden suorittaminen, vapauttaminen tai lykkääminen (Suullisen kokeen suorittamiseen oikeutettujen miesehdokkaiden on toimitettava aseasetukset.)

h) Olla tekemättä palvelusitoumuksia millekään laitokselle (allekirjoitetut ehdokkaat otetaan hakijoilta, joilla on oikeus suorittaa suullinen koe).

i) Suorittamalla kokeen ensimmäistä tai toista kertaa,

2- HAKEMUSLOMAKE JA SIJAINTI

Hakijat, jotka haluavat osallistua pääsykokeen, alkaen tentti-ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä seuraavasta päivästä alkaen edellyttäen, että he täyttävät edellä mainitut ehdot, viimeistään perjantaina 16 / 12 / 2019;

"Liikenne- ja infrastruktuuri ministeriön tarkastuksen palvelujen pääosasto (Block, 6. Floor) Basic Turayliç Caddesi 5, Postinumero: 06338 Emek Cankaya / Ankara / TURKKI"

Osoite voidaan tehdä henkilökohtaisesti tai postitse. Postihakemuksissa päivämäärän 16 / 12 / 2019 on oltava perjantaina määriteltyyn osoitteeseen ennen työajan päättymistä. Hakemuksia, joita ei lähetetä puheenjohtajavaltiolle postin viivästymisistä tai muista syistä tai jotka eivät täytä ilmoituksessa asetettuja ehtoja, ei käsitellä.

Luettelo henkilöistä, joilla on oikeus suorittaa kirjallinen pääsykoe, löytyy ministeriön verkkosivuilta ( uab.gov.tr/duyuru päällä) Se on julistettu.

Hakija hakee kirjallista tenttiä;
a) Ehdokashakemuslomake,
b) KPSS-tulosdokumentti (Validointijakso ja tutkimuksen ja tarkistusten tarkkuus tehdään.),
c) Alkuperäinen tai oikeaksi todistettu kopio korkeakoulun tutkintotodistuksesta tai tutkintotodistuksesta,
d) Passikuvat 6-kappaleista, jotka on otettu viimeisen 1 (kuuden) kuukauden aikana,
e) Kopio henkilöllisyystodistuksesta ja otos rekisteröidystä väestöstä

He lisäävät. Ehdokashakulomake on liitetty ministeriön verkkosivustolla julkaistavaan ilmoitukseen. Hakijat vastaavat hakemuksissaan toimitettujen asiakirjojen oikeellisuudesta. Ehdokkaat, jotka myöhemmin saavat selville, että he eivät täytä hakemusvaatimuksia, eivät voi vaatia oikeuksia. Jos asiakirjojen todetaan olevan vilpillisiä tai vilpillisiä, tarvittava oikeudellinen prosessi aloitetaan ehdokasta vastaan.

3 - TYÖN PÄIVÄMÄÄRÄ JA SIJAINTI

Pääsykoe pidetään Ankarassa kahdessa vaiheessa: ensin kirjallinen ja sitten suullinen monivalintakokeen menettelyssä.

Tutkimuksen kirjallinen osa on 29 / 12 / 2019 sunnuntaina osoitteessa 10: 00 “Ankara Yıldırım Beyazıt Yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta 15 heinäkuu Building Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. 150. Street Etlik / Ankara ”, ehdokkaat, joilla on oikeus suorittaa kirjallinen tentti, ilmoitetaan 18 / 12 / 2019 päivämääränä liikenne- ja infrastruktuuriministeriön verkkosivustolla (uab.gov.tr/duyurular) nimellä, sukunimellä ja KPSS-pistemäärillä. tuloasiakirjat tältä sivulta. Tämän lisäksi hakijoille ei anneta ilmoitusta kirjallisesta pääsykokeesta.

Ehdokkaiden on suoritettava kirjallinen tentti osallistumisasiakirjansa (uab.gov.tr/duyurular), henkilöllisyystodistuksen ja henkilöllisyystodistuksen voimassaoloajan sisältävän passin kanssa.

Suullisen kokeen nimet, päivämäärä ja paikka ilmoitetaan ministeriön verkkosivustolla (uab.gov.tr/announcements).

4-lomake ja kirjoitetun tentin kysymykset

Kirjallinen tentti pidetään 5 (viisi) vaihtoehtoa monivalintakoemenettelyn mukaisesti. Kirjallisessa tentissä ehdokkaille esitetään yhteensä 25 kysymystä, joista neljä on neljä pistettä lain, talouden, rahoituksen ja kirjanpidon tenttiryhmille, ja 20 (kaksikymmentä) on viisi jokaisesta vieraan kielen tenttiryhmästä. Kirjallisen kokeen kokonaisaika on 120 minuuttia.

Kirjallisen tentin aiheet on esitetty alla.
1. LAKI
a) Perustuslakioikeus,
b) Hallinto-oikeuden yleiset periaatteet, hallinto-oikeuslaitos, hallinnollinen organisaatio,
c) Rikoslaki (yleiset periaatteet ja valtion vastaiset rikokset),
C) Siviilioikeus (yleiset periaatteet ja tosiasialliset oikeudet),
d) Velvoitelaki (yleiset periaatteet),
e) Kauppalaki (kaupallinen yritys-, yhtiö- ja neuvoteltavissa olevia instrumentteja koskeva laki),
f) Merikauppalaki (yleiset periaatteet, merialueiden oikeusjärjestelmä, Turkin salmien oikeudellinen asema ja määräykset, rahtisopimukset, matkustajakuljetussopimukset),
g) Työlaki (yleiset periaatteet, ammattiliittolaki, työehtosopimukset),
f) Täytäntöönpano- ja konkurssilaki (yleiset periaatteet),

2. TALOUS
a) mikro- ja
b) Makrotalous,
c) Kansainvälinen talous
C) Liiketalous,

3. RAHOITUS
a) Finanssipolitiikka,
b) Julkiset tulot ja menot,
c) budjetti,
C) Turkin verolainsäädännön yleiset periaatteet

4. kirjanpito:
a) Yleinen kirjanpito
b) Taseanalyysi ja tekniikat,
c) Kaupallinen tili,

5. ULKOINEN KIELI:
a) Englanti,

5) ARVIOINTI

Pääsykoe; kirjallinen ja suullinen. Kirjallinen tentti on monivalintainen. Hakijoilla, jotka eivät ole onnistuneet kirjallisessa tentissä, ei ole oikeutta osallistua suulliseen tenttiin. Pääsykokeen täysi arvosana on 100, joka on erillinen kirjallisista tenttiryhmistä ja ainoa suullisessa tentissä. Jotta muista kirjallisista tenttiryhmistä kuin vieraista kielistä saatujen pisteiden katsottaisiin onnistuneiksi kirjallisessa kokeessa, niiden ei pitäisi olla pienempi kuin 60 ja keskiarvon ei tulisi olla pienempi kuin 70. Vieraiden kielten arvosanaa ei lasketa keskiarvoon, ja sitä pidetään syynä suosimiseen. Pääsykokeen pisteet lasketaan ottamalla huomioon suullisen tentin tulosten onnistuneiden ehdokkaiden suullisen kokeen pisteet ja kirjallisen kokeen pisteet. Ehdokkaiden onnistumisasteen määrittämisessä etusijalla on pääsykokeen pisteet, jos hakijalla on korkea kirjallinen tentti, ja jos pääsykokeen pisteet ovat yhtä suuret kuin kirjalliset tenttipisteet, KPSS-pistemäärää käyttänyt ehdokas on ensisijainen. Pääsykokeen pisteet, jotka ovat vähintään 70, eivät katsota oikeiksi, jotka ansaitaan ehdokkaille, jotka ovat nimitettävän henkilöstömäärän ulkopuolella.

20-ehdokkaita kutsutaan aloittamaan suullinen tentti hakijalta, jolla on korkein arvosana kirjallisesta tentistä. Ehdokkaat, joilla on sama pistemäärä kuin viimeisellä kutsutulla ehdokkaalla, kutsutaan suulliseen kokeeseen.

Suullisen kokeen suorittamiseen oikeutettujen ehdokkaiden nimet, suullisen kokeen päivämäärä ja paikka (uab.gov.tr/duyuru päällä) Onko lähiaikoina.

Suullisessa kokeessa ehdokkaat; Yleisesti arvioidaan alan tietämyksen tasoa ja älykkyyttä, siirtonopeutta, ilmaisukykyä, päättelyvoimaa, ansioita, esityskykyä, käyttäytymistä ja ammattiin soveltuvuutta, itseluottamusta, vakuuttamiskykyä ja uskottavuutta, yleistä kykyä ja yleistä kulttuuria, avoimuutta tieteelliseen ja tekniseen kehitykseen.

Jotta sitä pidetään suullisessa kokeessa onnistuneena, kunkin tutkijan puheenjohtajan ja jäsenten antamien pisteiden aritmeettisen keskiarvon 100: n koko pisteet ei saa olla pienempi kuin 70.

Pääsykokeen pistemäärä ei saa olla pienempi kuin 70, jotta sitä voidaan pitää apulaistarkastajakokeena.
Luettelo korvaavista ehdokkaista sekä pääsykokeen kirjallisen ja suullisen osan alkuperäinen ja alkuperäinen numero ovat saatavilla ministeriön verkkosivuilla (uab.gov.tr/duyuru päälläja pääsykokeen tulokset ilmoitetaan ehdokkaille kirjatulla kirjeellä.

6) MUUT KYSYMYKSET

Tenttiin tarvittavat asiakirjat ja muut yksityiskohtaiset tiedot (uab.gov.tr/announcements) ovat saatavissa liikenne- ja infrastruktuuriministeriöstä (0312) 203 10 84- (0312) 203 18 81-puhelinnumeroihin.

Hakijat voivat jättää vastalauseensa tenttikysymyksiin tai tenttituloksiin viimeistään 7 (seitsemän) päivän kuluessa kirjallisen tentin tulosten ilmoittamisesta. (Sata turkkilaista liiraa), pankkikuitti, joka on saatu tallettamalla vastalause, vastalause ja viestin osoite, joka on selvästi kirjoitettu vetoomuksessa liikenne- ja infrastruktuuritarkastusministeriölle.

Määräajan päätyttyä tehdyt väitteet ja vetoomuksilla tehdyt hakemukset, joilla ei ole Turkin tasavallan tunnusnumeroa, allekirjoitusta, osoitetta ja pankkitiliä, ei oteta huomioon.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar