Turvallisuusjono Ankaran metroasemilla

turvallisuusjono ankaran metroasemilla
turvallisuusjono ankaran metroasemilla

Röntgenlaitteet, jotka ovat käyttökelvottomia Ankaran metroasennuksissa, ovat olleet toiminnassa viime viikosta lähtien. Laitteiden käytön ollessa matkustaja- ja ajoneuvoliikenteen ruuhka-aikoina, metrojen turvatoimenpiteistä on tullut koettelemus kapitalisteille. Kansalaiset, jotka luovat pitkiä jonoja laitteen ohittamiseksi, "Tällainen häpeä, olemme myöhässä töihin", hän kapinoi ja haluaa löytää ratkaisun turvallisuusjonoihin mahdollisimman pian.

CumhuriyetUutisten mukaan; Üzerine Ankaran pääkaupunkiseudun kunta avasi Ankaran hallintoneuvoston päätöksellä röntgen- ja metalliovi-ilmaisimet Ankarayn ja metroasemien sisäänkäynniltä, ​​mutta niitä ei käytetty. Kansalaiset riviin jättävät pussinsa röntgenlaitteeseen luomalla pitkiä jonoja. Jonossa odottavat kansalaiset täyttyvät metroaseman portaista, tilanne "sellainen häpeä, olemme myöhässä töihin", kapinoivat.

'Löydä ratkaisu nyt'

Sovelluksen jatkuessa koko viikon, laitteen läpi kulkeminen muuttui koettelemukseksi kansalaisille, etenkin matkustaja- ja ajoneuvoliikenteen ruuhka-aikoina. Jotkut laitteiden kanssa seisovien turvallisuushenkilöiden kanssa kiistelevät kansalaiset reagoivat tilanteeseen ”Miksi pidät meitä odottamassa niin kauan? Ihmiset ovat surkeat. Löydä ratkaisu tähän työhön nyt ”.

METROPOLITAN Etsii ratkaisua

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta puolestaan ​​kertoi etsivänsä ratkaisua metroasemien kokemaan voimakkuuteen ilmoituksella. Ilmoituksessa todettiin:

Üzerine Rauhankevään operaatioiden ja sitä seuranneen kehityksen seurauksena maallamme sijaitsevalle alueelle Ankaran hallintoneuvoston ja turvallisuusyksiköiden pyynnön mukaisesti pääkaupunkiseudun kuntamme on lisännyt turvatoimia röntgen- ja metalliovi-ilmaisimien avulla Ankarayssa ja metroasemilla. Virallinen kirjeenvaihto Ankaran hallintoneuvoston kanssa koski asemien sisäänkäyntitiheyden vähentämistä, kun röntgen- ja metalliovi-ilmaisimet ovat toiminnassa Ankarassa ja metroasemilla, toimenpiteiden toteuttaminen terveellisellä tavalla, kansalaisten kokemien ongelmien poistaminen ja turvallisuusjoukkojemme tarjoamat turvallisuustiedot jatkuvat. "

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar