Türk-İş presidentti Atalayn ensimmäinen vierailu TÜVASAŞ: han

turkkilainen yritysjohtaja vierailee ensimmäisen kerran tuvasasassa
turkkilainen yritysjohtaja vierailee ensimmäisen kerran tuvasasassa

Türk -İş presidentti Ergün Atalay, 23. Tavallinen yhtiökokouksen päättyessä ensimmäinen vierailu uuden aikakauden Turkin Wagon Industry Corporation TÜVASAŞ.

Presidentti ATALAY tapasi TÜVASAŞssa työskenteleviä työntekijöitä ja ammattiliittojen edustajia ja antoi täällä lausuntoja.

“20 kiinnostaa miljoonia

TÜRK-ŞŞ: n presidentti Ergün ATALAY totesi, että vähimmäispalkka koskee 20-miljoonaa yhteiskuntaa: ”Yhteiskunnan silmät ovat meille; 51 toisella puolella, 49 toisella puolella. Kerrot yhden ja toinen ottaa sen. En kuitenkaan halua sulkea. Voin tehdä kaiken voitavan rikkomatta, rikkoamatta, loukkaamatta. Tulin taloni tänään tapaamaan sinua, teetä ja menemään. Kerroin sinulle minimipalkasta, lausuntoni oli muodollisesti 2 bin 578 elinkustannuksista. Jos se on alle tämän luvun, emme ole pöydällä, kerron teille tänään. Tänään 20 miljoonaa koskee minimipalkka Turkissa. Toivon, että tapaamme soittamassamme kohdassa ja allekirjoitamme jonkin alla, jonka ihmiset ovat onnellinen.

“HETKÖ ELÄMÄMME ??

ATALAY väitti, että työnantajat sanoivat ottavansa työntekijät irti, jos minimipalkka olisi korkea. ”Heissä on työnantajia, jotka ovat järjestäytyneitä, jotka tekevät työnsä kunnolla, mutta on myös työnantajia, jotka eivät saa tarpeeksi. Sanon aina, antakaamme heille rahaa 1-kuun tai 2-kuun kokeiluun; Jos he tulevat toimeen, suljetaan kaikki. Ainakin ne, jotka sanovat, että tällä on vähemmän rahaa, annamme parhaamme, jos he sanovat, ettei ole mitään ongelmaa. Anna minun nähdä jonnekin, sallikaa minun sulkea nämä rahat, mukaan lukien minä ”, hän sanoi.

Vierailun aikana; TÜVASAŞ: n varatoimitusjohtajat Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-İŞ Sakaryan maakunnan edustaja Cemal YAMAN, Railroad İş Unionin Sakaryan seurakunnan sihteeri Muammer GÜNEŞ ja työntekijät.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar