Turkkilainen yritys tarjoaa parhaan tarjouksen Malolos Clarkin rautateiden rakennusliiketoiminnasta Filippiineillä

Filippiinien Malolos Clarkin rautatieprojekti
Filippiinien Malolos Clarkin rautatieprojekti

Turkkilainen yritys Filippiineillä Malolos Clarkin rautatieprojekti CP S-01 jakso tuli tarjouksen alhaisimmaksi. Malolos Clarkin rautatieyritys 160 miljoonaa dollaria alhaisimmalla tarjouksella. Tarjouskilpailussa, jossa koko 2-tarjous tehtiin, toinen tarjous tuli TAISEI + DMCI -kumppanilta.

Malolos Clarkin rautatieprojektin yksityiskohdat

MCRP rakennetaan kahdeksi rautatieksi, mukaan lukien 51,2 km -osa, joka yhdistää Malolosin kaupungin Clarkin alueelliseen kasvukeskukseen ja 1,9 km-laajennuksen, joka yhdistää NSCR: n Manilaan Blumentritt-asemalle. Hankkeeseen sisältyy metroaseman rakentaminen, joka tarjoaa lyhyet yhteydet CIA: han. Se sisältää myös sillat ja viaduktit rautatien nousseelle osalle.

MCRP: llä on yhteensä seitsemän päivitettyä asemaa kahdella erillisellä alustalla, joiden leveys on oikealla (ROW) 60 m.

Kartta Malolos Clarkin rautatieprojektista
Kartta Malolos Clarkin rautatieprojektista

Asemilla tulee olemaan hissejä ja liukuportaita matkustajien liikkumista varten sekä automaattisia tiemaksujen valvontajärjestelmiä, mukaan lukien lippujen myyntiautomaatit, portit, tiemaksulaitteet, tiedonkeruukoneet ja toimistojen varauskoneet. Uudella linjalla sähköiset moniyksikköjunat (EMU) toimivat kolmessa luokassa: lähiliikenteen juna, pikajuna ja rajoitettu pikajuna lentokentällä. Junat kulkevat suurimmalla nopeudella 160km / h.

Uuden rautatietolinjan odotetaan suorittavan 2022: lle arviolta noin 81.000 ihmisten päivittäisen matkan.

Malolos Tutubanin rautatieprojektin esittelyelokuva

Rautatieuutisia

miten 1

  1. Olen mestari teräsbetonimuovista. Haluan työskennellä ulkomailla. Hyvä mestari tarkoittaa vähemmän aikaa ja paljon työtä. Minulla ei ole esteitä ulkomaille. Minulla on tarvittavat asiakirjat. Jos mielestäni sopii, työskentelen missä tahansa, haluamassasi ajassa. Odotan hyviä uutisiasi lyhyessä ajassa.

Yorumlar