TÜBİTAK MAM Energy Institute rekrytoi henkilöstöä

tubitak mam
tubitak mam

Tieteen ja tekniikan tutkimuksen toimikunta Turkin (TUBITAK) MAM energia käydään instituutin energialaitoksen valvontajärjestelmien osallistua suunnitteluun ja kehittämiseen tuotekehitysprojektien, kaksi tutkijaa tulee työskentelemään.


Työntekijöiden lukumäärä: 2
Henkilökunnan kaupunki: ANKARA

Tieteen ja tekniikan tutkimuksen toimikunta Turkin (TUBITAK) MAM käydään instituutissa Energy Power Systems, tietotekniikan ja sähköjärjestelmiä tulee kaksi tutkijaa palkattiin osallistumaan analyysiin ohjelmistokehittäjänä tuotekehitysprojektien.

Työntekijöiden lukumäärä: 2
Henkilökunnan kaupunki: ANKARA

SOVELTAMISPROSESSI
a) Voit hakea mainosta http://www.mam.tubitak.gov.tr Rekisteröinti työnhakijajärjestelmään vaaditaan klo. (Kun luot CV: tä sovellukselle, kaikki vaadittavat asiakirjat on lisättävä järjestelmään sähköisesti). Hakemuksia ei hyväksytä, paitsi hakemuksiin, jotka on tehty työnhakujärjestelmän kautta.

b) Hakemukset on oltava perillä viimeistään 13 klo 01. Hakemuksia, joissa on puuttuvia tietoja tai asiakirjoja, ei oteta huomioon, eikä näitä henkilöitä kutsuta haastatteluun. Haastattelun päivämäärä ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

c) Hakemuksia arvioidaan ilmoituksen viitekoodin avulla. Ehdokkaat voivat hakea valitsemalla viitekoodin työnhakujärjestelmästä. Hakemuksia, joissa ei ole valittu viitekoodia, ei oteta huomioon.

d) Päivää ehdokkaille etsittävän Koşullarin yleisten ehtojen (e) osassa olevan kaavan tuloksen mukaan ehdokas kutsutaan haastatteluun kymmenenkertaisesti muodostettavan henkilöstön määrän perusteella korkeimmasta pistemäärästä. Ehdokkaita, joilla on tohtorintutkinto başlayarak-ehdokkaiden yleisistä ehdoista (kohta f), joka alkaa korkeimmasta pistemäärästä rankingissa muodostettavien ehdokkaiden lisäksi, kutsutaan haastatteluun 10 kertaa. Jos on muita ehdokkaita, joilla on samat pisteet kuin viimeisillä ehdokkailla, heidät kutsutaan myös haastatteluun.

e) Hakijoille, jotka ovat suorittaneet perustutkintoa suorittavan koulutuksensa ulkomailla, ei vaadita hakijoille etsittävien Koşullar-yleisten ehtojen (e) artiklaa (e) eikä koşul-hakijoita koskevia yleisiä ehtoja (f) vaadita.

f) Ehdokkaita arvioidaan ilmoituksen perusteella, jonka he ovat kirjoittaneet työnhakujärjestelmään hakemuksensa aikana. Jos syötetyt tiedot ovat vääriä tai jokin seuraavista asiakirjoista puuttuu, hakemus katsotaan kelpaamattomaksi.

 Yliopiston päästökokeen tulosasiakirja (ÖSYM-hyväksytty tai Internet-tulosteen ohjauskoodin tulos)

 Yliopiston pääsykokeen sijoitusasiakirja (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulosteen ohjauskoodi),

 Tutkintotodistus, valokopio poistumistodistuksesta (perus- ja jatkotutkinto, jos sellaisia ​​on. Ehdokkaiden, jotka ovat suorittaneet koulutuksensa ulkomailla sijaitsevissa korkeakouluissa, on myös toimitettava vastaavat asiakirjat),

 Ehdokkaille, jotka valmistuvat opintovuoden 2019-2020 kevään lukukauden lopussa; todiste siitä, että hän on vanhempi ja voi suorittaa tutkinnon kesäkuussa 2020,

 Yliopistotutkinto (ja tarvittaessa edellä oleva) todistuskirja, opintovuoden 2019 - 2020 kevätlukukauden loppututkinto suoritetaan nykyisen tekstikirjan lopussa,

 vieraan kielen tenttitulostodistus tai asiakirja, joka osoittaa, että kaikki kurssit ovat 100% englantia (paitsi yliopistosta)

 Nykyinen ansioluettelo (Ansioluettelosi tulisi olla valmistettu värivalokuvilla, mukaan lukien turkki, turkkilainen henkilöllisyys ja puhelinnumerot),

 Työtodistus ja palveludokumentti kokeneille alan hakijoille.

HUOMAUTUS: TUBITAK tarjoaa kaikki prosessiin liittyvät kehitys- ja ilmoitukset (www.tubitak.gov.t on) ja MAM (www.mam.tubitak.gov.t onHakemukseen osallistuvat hakijat lähettävät hakijalomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystiedot:
Osoite: TÜBİTAK Marmara Research Center
Tohtori Zeki Acar Cad. No: 1 41470 Gebze / KOCAELİ
Sähköposti: mam.ik@tubitak.gov.t on
puhelin: 0262 677 21 72 0262 677 21 74 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar