Thales voitti Australian Sydney-metrolaajennuskilpailun

Thales voitti Australian Sydney Metro -metrolaajennustarjouksen
Thales voitti Australian Sydney Metro -metrolaajennustarjouksen

Thales voitti tarjouksen Sydney-metroaseman laajentamisesta kaupunkiin ja lounaaseen, ja allekirjoitti keskushallinto- ja viestintäsopimuksen.


Tämä sopimus Sydneyn metrokeskuksen keskusohjaus- ja viestintäjärjestelmien laajentamiseksi on valtava projekti. City Metro ja XTRUMX allekirjoittivat Hongkongissa sijaitsevan MTR Corporationin kanssa miljoonan AUD (250 miljoonaa euroa) sopimuksen laajentamiseksi Lounaisosaan (SMCSW).

Thales suunnittelee, valmistaa, toimittaa, testaa ja ottaa käyttöön keskusohjaus- ja viestintäjärjestelmät SMCSW-laajennusprojektissa. Sydney-metro on jatkoa Luoteis (SMNW) -hankkeelle, jonka verkkoon kuuluu 66-mailirautatie ja 31-metroasema, Chatswoodista Sydney Harboriin ja Sydneyn CBD: stä Sydenhamiin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar