Teollisuuden paneelitietokoneiden käyttö rautatiekuljetusten valvontajärjestelmissä

teollisuuspaneelien käyttö rautatiekuljetusten valvontajärjestelmissä
teollisuuspaneelien käyttö rautatiekuljetusten valvontajärjestelmissä

Teollisuuspaneelien käyttö rautatiekuljetusten valvontajärjestelmissä; Kaupungistumisen nopean kehityksen myötä rautatieliikenteestä on tullut selkäranka kaupunkien julkisen liikenteen verkkoon suuren matkustajakapasiteetin, vähähiilisen ympäristönsuojelun, mukavuuden, täsmällisyyden, nopean nopeuden ja muiden ominaisuuksien takia.

Samaan aikaan rautatieturvallisuuden toiminnan seuranta- ja automaatiotarpeet kasvavat edelleen, mikä on perusta korkean teknologian automatisoitujen valmistusyritysten rautatien ylitysvalvontajärjestelmälle. teollinen paneelitietokone kosketusnäytölläja tarjoavat mahdollisuuden ryhtyä toimiin. Tämä loi teollisuuspaneeleille mahdollisuuden siirtyä älykkäiden rautatiekuljetusten teollisuuteen.

Junan lopussa oleva turvalaite on erityinen kuljetusturvalaite, joka on kehitetty parantamaan rautatiekuljetusten turvallisuutta sen jälkeen, kun tavarat peruuttavat junan vartijat, kun junaa ei käytetä. Laitteet on suunniteltu ja valmistettu käyttämällä tietokonekoodausta, langatonta kaukosäädintä, puhesynteesiä ja atk-prosessointitekniikkaa junan toiminnan turvallisuuden varmistamiseksi. Se on myös tärkeä rautatieyrityksen turvallisuussuojalaite.

Junalaitteiston standardien, hallintamenetelmien ja niihin liittyvien tekniikoiden kehittämisen myötä junalaitteen vakautta ja luotettavuutta on parannettu ja sen toimintoja on rikastutettu. Samanaikaisesti on yhä tärkeämpää taata junajonojärjestelmien automaattinen turvallisuus, etenkin kun rautateiden tavaraliikenteen intensiteetti ja intensiteetti lisääntyvät, tavaraliikenteen monimutkaisuus lisääntyy ja rahtiturvallisuus lisääntyy.

EN50155-sertifioidussa kosketusnäytön teollisuustietokoneessa, joka on automaattisen anturin tiedonvalvontalaite, on varustettu tunnistusisäntöön sisäänrakennetulla korkearesoluutioisella näytöllä, joka voi siirtää junajonon käyttölaitteen toimintainformaation käyttäjälle ja tietoturvaa. Rautatiejärjestelmän toiminnassa käytetyn yleisen langattoman tiedonsiirron ansiosta tuote voi toimia suuritehoisessa RF-järjestelmäympäristössä.

Tärinä ja iskut ovat väistämättömiä rautateiden kauttakulkujärjestelmässä. Siksi erinomainen iskunkestävyys on välttämätöntä rautatieliikennejärjestelmälle. Vedenpitävällä suorituskyvyllään ja tehokkaammalla ja luotettavammalla suorituskyvyllään teollisuuspaneeli-PC voi tehokkaasti vastustaa tärinää ja iskuja ja varmistaa järjestelmän turvallisen ja luotettavan toiminnan. Erityisesti EN50155-sertifikaatti täyttää tämän vaatimuksen.

Rautatieajoneuvot toimivat yleensä vaihtelevan lämpötilan ympäristössä; tämä kaikki teollinen paneelitietokonetarkoittaa, että niiden on tuettava laajaa käyttölämpötilaa. Samanaikaisesti jännite joutuu äkilliseen jänniteiskuun, kun ajoneuvo käynnistyy tai pysähtyy. Siksi kaikkien laitteiden on tuettava laajaa tehotuloa. Sen tuuletinjäähdytteinen muotoilu vaaditaan myös teollisuuden tietokoneisiin vaikeissa olosuhteissa. Se voi vähentää pölyn pääsyä tehokkaasti ja estää järjestelmän toimintahäiriöitä.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar