TCDD: n tarjoamat palvelut elämän helpottamiseksi

Ota suoraan yhteyttä Ali
Ota suoraan yhteyttä Ali

TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygunin artikkeli, jonka otsikkona ovat palvelut, jotka helpottavat elämää TCDD Ra: sta, julkaistiin Raillife-lehden joulukuun numerossa.

TCDD: N YLEISTOIMINTAJAN UYGUNIN KOLMANNEN TYÖNTEKIJÄT

TCDD: lle jätetään jälkeinen vuosi, jolloin olemme valmistaneet melko intensiivisiä, aktiivisia ja ylpeitä töitä. Tärkeät kansalliset ja kansainväliset projektit, jotka käynnistimme 2019: ssä, tunnetaan tärkeinä virstanpylväinä organisaatiomme tekemiseksi maailmanlaajuiseksi brändiksi.

Suunnitellessamme tulevaisuuttamme keskitymme T & K-toimintaan ja pyrimme tuottamaan parhaita rautateillemme innovatiivisilla lähestymistavoilla. Kansallisten resurssien käyttö tässä prosessissa on välttämätöntä.

Rautatietutkimus- ja teknologiakeskuksen toimintaosasto (DATEM), Kardemir, Karabukin rauta- ja terästeollisuus ja kauppa Inc., Karabuk-yliopisto, Atılımin yliopisto, TUBITAK yhteistyössä tärkeän saavutetun tutkimus- ja kehityshankkeen kanssa. Joka vuosi ennen 12-18-joulukuussa vietettävää ”Kotimaan tavaroiden viikkoa X”, kokonaan paikallisesti valmistettavat kiskot, joiden kovuussuhdetta on korotettu patentoidun TCDD: n termisillä prosesseilla, pidentävät 3-ajan kulumisikää kapeissa käyrissä (mutkissa). Se, että nämä kiskot vähentävät rautateiden huoltokustannuksia tulevaisuudessa, on hyvä esimerkki kotimaisen ja kansallisen lähestymistavan tarjoamasta lisäarvosta.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on helpottaa vammaisten kansalaisten elämää, joka selviää kaikista vaikeuksistaan. Olemme käynnistämässä oranssipöydän palvelun 13-asemalla, jonka avulla vammaiset matkustajat voivat saada apua ennen ja jälkeen matkan “Vammaisten maailmanpäivänä”. Nyt vammaiset, jotka tulevat asemillemme ja asemillemme, uskovat meitä ...

Hyvää matkaa yhdessä ja toivotamme menestystä.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar