TCDD 3. Alueen perinteinen syksymatto turnaus päättyy

tcdd-alueen perinteinen syksykeilakenttä turnaus päättyi
tcdd-alueen perinteinen syksykeilakenttä turnaus päättyi

TCDD 3. Alueellisen linjan perinteisesti järjestämä 20-joukkue osallistui ja pelasi niin, että 52: n koko mattokenttäjalkapalloiluturnaus alkoi 21.11.2019: llä 02.12.2019: ssä, viimeisen ottelun İZBAN ja TCDD Liman Spor joukkueiden välillä.

Viimeinen ottelu päättyi İZBAN Spor Selim Koçbay 3.Bölge -päällikön, IZBAN AS: n toimitusjohtajan, Seckin Mutlu, TCDD Transportation Inc. -voiton voittoon. Izmirin aluepäällikkö Habil EMIR, TCDD Izmirin satamaoperaatioiden johtaja Serdar GÖRÜR, apulaisjohtaja aluejohtaja Nizametdin Çiçek, Palvelupäälliköt, kansalaisjärjestöjen edustajat, rautatieyrittäjät, İZBAN-henkilökunta, sataman henkilökunta ja monet jalkapallofanit seurasivat.

Alueellinen päällikkö Koçbay totesi, että perinteisesti joka vuosi järjestettävä turnaus lisää yhteisvastuuta ja motivaatiota organisaatiossa, kiittäen kaikkia turnaukseen osallistuneita urheilijoita, jotka esittelivät kupit ja mitalit voittajajoukkueille.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar