SAMULAŞ selittää julkisen liikenteen etuja opiskelijoille

samulat kertovat opiskelijoille julkisen liikenteen eduista
samulat kertovat opiskelijoille julkisen liikenteen eduista

SAMULAŞ selittää julkisen liikenteen etuja opiskelijoille; SAMULAS jatkaa tiedotusta. Samsunin pääkaupunkiseudun SAMULAŞ: n pääosasto kertoi ala-asteen oppilaille tarkoitetun julkisen liikenteen säännöistä, joita noudatetaan julkisen liikenteen avulla kaupunkiin, ympäristöön ja maan talouteen.

Samsunin pääkaupunkiseudun hanke Kuljetus İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. Inc. (SAMULAŞ) jatkaa koulutustoimintaa ala-asteen koulussa ”Tulevat sukupolvet ovat tietoisia” -hankkeen puitteissa. Opiskelijoille ilmoitettiin julkisen liikenteen säännöistä ja julkisen liikenteen eduista kaupungille, ympäristölle ja kansantaloudelle.

YHTEISÖN KULJETUKSEN LIITTYMINEN

Kyçük-ajatuksella suunnitellun projektin puitteissa Nykypäivän pienet ovat huomisen isoja, - tapasimme Atakentin lukion oppilaat tällä viikolla. Kouluttajan konferenssisalissa kouluttajat esittelivät julkisen liikenteen kulkuneuvoja ala-asteen oppilaille ja selittivät kaupungin etuja, ympäristöä ja kaupungin taloutta, ja antoivat sitten tietoa linja-autojen ja raitiovaunujen turvallisesta käytöstä, säännöistä, joita heidän tulisi noudattaa matkustettaessa ja miten käyttäytyä.

'TUKEE PROJEKTIA'

Luokanopettaja Neşenur Aydın korosti julkisen liikenteen koulutuksen merkitystä ja sanoi: ”Tuemme projektiasi. On lapsia, jotka eivät tiedä julkista liikennettä eivätkä nousta. Siksi tämä palvelu tulisi viedä useampaan kouluun ja ottaa se käyttöön. Sen jälkeen uskon, että lapset ovat varovaisempia ja herkempiä käyttämään julkista liikennettä, kuten raitiovaunuja ja linja-autoja. Kiitän myös paljon kiinnostuksestasi. Hyvä palvelu, hieno projekti. Toivotan teille jatkuvaa menestystä

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar