Bursan oikeustalon risteys puristettu

painiketta painetaan alueelliselle risteykselle
painiketta painetaan alueelliselle risteykselle

Painike painettu Bursan oikeustalon risteykseen; Uusi oikeustalo, tiede- ja teknologiakeskus, näyttelykeskus, käynnissä olevan poliisilaitoksen ja Gökmenin avaruus- ja ilmailukeskuksen rakentaminen liikenteen tiheyden loppuvaiheessa poistetaan Bursan pääkaupunkiseudun risteyksestä.

Bursan liikenneongelman poistamiseksi Bursan pääkaupunkiseudun kunta jatkaa työtään, kuten tien laajentamista ja uusia teitä, älykkäitä risteyksiä, julkisen liikenteen kannustamista, rautatiejärjestelmän opasteiden optimointia, ja toisaalta se aikoo poistaa liikenteen tukkeutuneet suonet uusilla siltoilla. Uuden oikeustalon muuttamisen myötä liikennekuorma läheisen itäisen kehätien liittymäkohdassa Istanbulin katuun kasvaa päivä päivältä, ja Metropolitan Municipality ratkaisee tämän ongelman kaksisilmukkaisen risteyksen avulla.

Projektityöt aloitettiin

Bursan pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş, sekä oikeustaloyhteyden alueella että tutkimuksen aikana löydetyn uuden ylimääräisen palvelurakennuksen rakentamisen tieteellisten töiden alalla. Kaupunkien estetiikan laitoksen BUSKI Acemler -nimisen liikenneosaston tiedeosasto ja puistopuutarhojen osasto ilmaisi, että presidentti Aktaş, myös lähellä 400'e-metropolialueen henkilöstöä, aiheutti vakavan voimakkuuden muistuttamisen. Kaupunginjohtaja Aktaş totesi, että palvelurakennuksien 60-osa on valmis ja että he haluavat saada päätökseen huhtikuun ja toukokuun kaltaiset työt. ”Tämä alue on tullut tärkeäksi oikeustalon sijaintina. Olemme ottaneet käyttöön pysäköintijärjestelyn, mutta turvarakennukset ovat nousussa. Välittömästi takana on Gökmenin avaruus- ja ilmailukeskus, josta olemme myös sidosryhmiä. Meillä on myös tiede- ja teknologiakeskus. Kun messualuetta harkitaan, aloitimme uuden prosessin, joka liittyy uuden pikavaltatien rakentamiseen Yalova-tielle ja risteyksen suunnitteluun paikan päällä. Risteyksen lupu on kunnan 14-kääntöalueella. Toinen silmukka pakkolunastetaan. Aloitimme projekti- ja suunnitteluopinnot. Haluamme aloittaa työskentely uuden vuoden kanssa. Olemme täysin vapauttaneet alueen, joka aiheutti vakavia ruuhkia ..

painiketta painetaan alueelliselle risteykselle
painiketta painetaan alueelliselle risteykselle

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar