Osmangazi Bridge Pass -takuun takuu polttaa taskun

osmangazi-morsiamen takuu ohi
osmangazi-morsiamen takuu ohi

Osmangazin sillan toimintayhtiölle annetun takuun vuoksi ohikulkijan tasku on palanut. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan kertoi, että valuutan inflaatiosta johtuva 44,5-dollarin tietulli ei heijastu kansalaiselle lipputulon yhteydessä. "Sillatulot voivat kerätä 25 prosenttia takauksestamme, Tur Turhan sanoi.

päätösLiikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan, joka vastasi parlamentin suunnitelmiin ja budjettivaliokunnan kysymyksiin budjetista, antoi lausunnot julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöstä (PPP) ja takuumaksuista. Turhanin mukaan tällä tavalla tehdyt investoinnit hyötyvät yksityisen sektorin dynaamisuudesta.

TURKKI MITÄÄN maksamalla Osmangazi BRIDGE

Turhan totesi, että kansalaisten palveluun tarjottiin lisää investointeja lyhyessä ajassa tämän rahoitusmallin kanssa ja että sitä käytettiin etenkin moottoritiehankkeissa.

Turhan muistutti kritiikistä, jonka mukaan hankkeista maksetut takuutulot otettiin niiltä, ​​jotka eivät ylittäneet ”İzmirin kansalaisten maksamia Istanbulin hankkeiden veroja samoin kuin Vanin hankkeiden veroja. Tämä maa on yksi meille. Teemme siellä sosiaalisia projekteja. Olemme rakentaneet teitä jaettuihin paikkoihin, joilla liikenteen määrä ei ole riittävää, ja alueen kehitys on kiihtynyt

MITÄÄN TAPAA KÄYTETÄÄN VANHAA TAPPAA

Viitaten kritiikkiin, jonka mukaan rikkaille tehtiin tie, tehtiin köyhyyden kirjallisuutta, Turhan sanoi, että kuka tahansa haluaa voi käyttää vanhaa tapaa. Turhan huomautti, että näitä teitä käyttävä liikenne lisää vanhan tien palvelutasoa, ja sanoi: Trafik Päivänä, jolloin aloitimme alueella, liikenne läpäisi takuun. Jos olet avannut juhlan aattona, prosenttiosuus ylitti 170-takuun liikenteen. Keräämme tällä hetkellä 25: ää prosentteina Osmangazin sillan takuusta. Itse asiassa liikenne kulkee Osmangazin sillan kautta niin paljon kuin takaamme, mutta koska olemme kalliita, teimme ne yli valuutan vaihtoa, alensimme maksun kolmannekseen välttääksemme maksamasta niin suurta summaa kansalaisillemme. Olemme tällä hetkellä saaneet 44,5 dollaria plus arvonlisäveron tietullina sillasta, josta meidän on ostettava 15 dollaria.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar