Moottoriteiden pääosasto lanseerasi uusia ajoneuvoja

moottoriteiden pääosaston uudet ajoneuvot otettiin käyttöön
moottoriteiden pääosaston uudet ajoneuvot otettiin käyttöön

Lumetorjunta- ja tienhoitokoneiden käyttöönoton vuoksi tänä vuonna moottoriteiden pääosaston (KGM) ministeri Turhan sanoi seremoniassa.

Turkin liikennealueen "Let pyörät pyörivät, tarkoittaa kävelet" pois ymmärtäen takana meneillään rakennustyömaalle ilmaisee Turhan nyt noudata kansainvälisiä normeja, ajomukavuutta ja tiet, hän sanoi rakenteita, jotka tarjoavat turvallisuutta mahdollisimman paljon.

Turhan totesi, että sama tilanne pätee tienhoitotöihin: ”Olemme investoineet 17 miljardia puntaa moottoriteihin viimeisen 469 vuoden aikana. Lisäsimme jaetun tien pituutemme 4-kerroksen yli 27 tuhanteen 123 kilometriin. Yhdistimme kaikki kaupungit jaetulla tavalla. Olemme lisänneet tien pituutta BSK: llä 8 tuhannesta 650 kilometristä 27 tuhanteen 761 kilometriin. Vuoret, laaksot, salmi, meri, sillat ja tunnelit ovat ylittäneet. ”

Turhan, lisäämällä liikenneturvallisuutta ja matkustusmukavuutta kuolemaan johtaneiden onnettomuuksien vähentämisen vuoksi, panemalla merkille, että maatalouden, kaupan, matkailun ja liikenneinfrastruktuurin kehittämisen edellyttämät alueiden välisen kehityksen merkittävän edistymisen edellyttämät raportit.

Turhan totesi, että myös ajoneuvojen käyttökustannukset säästyivät merkittävästi, ja lisäsi, että vain jaettujen teiden ansiosta ne tuottivat kansantaloudelle vuosittain yli 18 miljardia liiraa työvoiman ja polttoaineen säästöinä.

Yüzde 66 prosenttia uusista koneista ja laitteista on kotimaisia ​​”

Turhan huomautti, että on tärkeää pitää tiet sekä käyttökelpoisina että avoimina. "Maamme maantiede ja ilmasto-olosuhteet ovat tiedossa. Joka päivä miljoonat ajoneuvot ympäri maata ovat liikkeellä. Toisaalta kehittäessään moottoritieinfrastruktuuriamme, toisaalta 365-päivälumi, talviajoneuvot takaavat turvallisen matkan.

Turhanin kylän tiet suljettiin kuukausia lumen takia, odottaen päiviä tiebussin reunalla, historiaan haudataan kuorma-autojen jonoja, hän selitti:

”Tähän piiriin sisältyy moottoriteiden pääosaston rakenteisiin koneita, jotka avaavat tietämme ja pitävät tietämme avoimina sanomatta lunta, talvea ja myrskyä. Lisäämme jatkuvasti tarvittavia koneita ja laitteita lumihävittämistä ja tienhoitoa käsittelevän pääosastomme inventaarioon. 2019 148 miljoonaa dollaria 258-koneessa ja 133'ı -laitteissa, mukaan lukien koko 391-kone ja -laitteet, jotka olemme tuoneet enemmän moottoriteitä. Näihin kuuluvat 97 lumiterät ja suolalevittimet, 10 kallioautot, 18 päällirakenteet, 9 kuormaajat, 3 kaivukoneet, 9 hinausautot, jotka ovat välttämättömiä lumen torjunnassa. On erittäin tärkeää, että ostettujen koneiden ja laitteiden 66 on kotimaista valmistusta. Näiden kustannukset ovat 98 miljoonaa puntaa. Uusimmalla ostolla pääosasto on pystynyt tarjoamaan palveluita 5 tuhatta 12 -konetta ja -laitetta, mukaan lukien tuhatta 822-liikkuvaa konetta. ”

"Ajoneuvot lähetetään tarvittaviin alueisiin"

Maahantuodut koneet ja laitteet korostivat erityisesti talvikuukausien merkitystä etenkin Turhanin kaupungeissa kyseisten ajoneuvojen ansiosta, etenkin kaupungeissa ja alueilla, joilla talviolosuhteet ovat ankarit, maantiet pidetään avoimina, hän sanoi.

Turhan toivoi, että uusien ajoneuvojen lähettäminen vahvisteina tarvittaviin alueisiin olisi hyödyllistä, ja toivoi henkilökunnan työskentelevän ankarissa talviolosuhteissa.

Puheensa jälkeen Turhan tutki koneita ja laitteita.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar