Istanbulin metro ostaa veturinkuljettajan

metro istanbul juna-kuljettaja
metro istanbul juna-kuljettaja

Istanbulin metrojunan kuljettaja ostaa; Istanbul Metropolitan Municipality -yhtiön tytäryhtiö Metro Istanbul AŞ lisää tiimiin uusia juna-kuljettajia henkilöstön vahvistamiseksi. Viitteet kariyer.ibb.istanbul alkoi klo. Sen tarkoituksena on tukea naisten työllisyyttä lähettämällä kaikille avoimia työpaikkoja.

Istanbul Metropolitan kunta Istanbulin tytäryhtiöiden Metro Inc 154,25 13 km linja palvelee erilliset järjestelmät Turkin suurin kaupunki rautatieliikenteen harjoittajan asemaa. Yhtiö kuljettaa yli 158 miljoonaa matkustajaa päivittäin 844-asemalla ja 2-ajoneuvolla, ja se työllistää 2 tuhatta 690 henkilöä.

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Imamoglun tilauksesta rautatiejärjestelmään tehdyt investoinnit saivat vauhtia uudelle kaudelle. Istanbulin metro, joka ylläpitää näitä rautatiejärjestelmiä Istanbul Büyülşehirin kunnan puolesta, on päättänyt lisätä henkilökuntaansa uusia juna kuljettajia.

Tuki naisten työllisyydelle ...

Joulukuusta 2019 alkaen METRO ISTANBUL pyrkii tarjoamaan turvallisen ja mukavan palvelun Istanbulin asukkaille 614-veturinkuljettajan ja 70-ohjaimettoman metro-hätätilannehenkilökunnan kanssa.

Hakemukset tehdään verkossa

Hakijat, jotka haluavat työskennellä esikaupunkijunajärjestelmissä, kuten metro- ja raitiovaunuissa, voivat jättää hakemuksensa 20 joulukuun 2019 perjantaihin saakka kariyer.ibb.istanbul kykenee. Menestyneet ehdokkaat osallistuvat veturinkuljettajien koulutusohjelmaan. Ehdokkaat, jotka suorittavat menestyksekkäästi 4-kuukausikoulutuksen, jossa annetaan teknisiä ja teoreettisia kursseja, saavat todistuksen.

Istanbulissa laajentamalla metroa, raitiovaunumatkaa ja niin edelleen. ehdokkaat, jotka käyttävät kaupunkien raideliikenteen ajoneuvoja; Hän rakastaa Istanbulia ja hänen työtään ja uskoo joukkuehenkeen.

Muut sovellusvaatimukset ovat:

 • Ainakin teknisen korkeakoulun valmistuneet tai ammatilliset koulut, jotka tarjoavat muodollista koulutusta; Valmistunut sähkö - elektroniikka-, autoteollisuus-, moottori-, tietotekniikka-, tietokone-, kiskojärjestelmä-, mekatroniikka-, automaatio- ja koneosastosta,
 • Jotta sinulla olisi vähintään B-luokan ajokortti ja psykotekninen todistus,
 • Suoritettuaan asevelvollisuutensa mies ehdokkaille,
 • Ettei työvuorossa ole esteitä,
 • Oleskelu Istanbulin Euroopan puolella.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar